Exception notifikace – frekvence, smtp

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Landsman
Člen | 152
+
+1
-

Ahoj,

tak jsem tady včera narazil na @Oli a zjistil jsem, že bydlíme ve stejné vesnici, haluz.
Každopádně mi dnes říkal, že exception notifikace, které si nastavím zasílat emailem fungují zřemě stylem, že odešlou 1× email s chybou Y a pokud ten den nastane chyba Z, tak ji již neoznámí. Prý až druhý den.

1. To se mi moc nelíbí a rád bych vynutil vyšší frekvenci, na spam nehledě. Poradíte prosím jak na to?
  2. Potřeboval bych nastavit odesílání emailů globálně přes SMTP, především těchto exception notifikací. Jde to? Jak? :)

Děkuji

CZechBoY
Člen | 3608
+
0
-

Můžeš zkusit přepsat metodu Tracy\Logger::sendEmail a logovat si jakej typ exception se odeslal nebo podle tvých potřeb no.

Landsman
Člen | 152
+
0
-

CZechBoY napsal(a):

Můžeš zkusit přepsat metodu Tracy\Logger::sendEmail a logovat si jakej typ exception se odeslal nebo podle tvých potřeb no.

Vím, že by to šlo extendovat, spíš mě zajímá, zda to jde ovlivnit pouze v rámci třeba config.neon.

Landsman
Člen | 152
+
0
-

Nikdo neví? :)
Někde vyloženě nechci přepsat metodu, pouze nastavit SMTP namísto mail() pro celou app a víc se o to nestarat.

jiri.pudil
Nette Blogger | 1032
+
0
-
  1. změň si Logger::$emailSnooze
  2. pro aplikaci nastavíš SMTP takhle, pro exception notifikace si budeš muset přepsat Logger::$mailer

Oba ty atributy jsou veřejné, takže je prostě přepiš, třeba v bootstrapu.

Landsman
Člen | 152
+
0
-

@jiri.pudil Díky!

Poradíš mi prosím ještě akým způsobem přepsat attribut?

jiri.pudil
Nette Blogger | 1032
+
0
-

Přes Tracy\Debugger::getLogger() si vytáhneš instanci loggeru, dál už to určitě zvládneš :)