Chyba 500 se vykresluje do stránky, místo toho aby jí nahradila
Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
- Arcane
- Člen | 10
Zdravím, mám problém s tím, že chyba 500 se mi vykresluje do části stránky. Normálně se mi načte grafika a menu a dovnitř menu se mi teprve hodí box s chybou 500 místo toho, aby se načetla standardní šablona s chybou. Viděl jsem, že se to řešilo zde https://forum.nette.org/…odni-stranku , ale odkaz na github tam již nefunguje. Jak tedy mohu tento problém vyřešit? U 404 a jiných se zdá, že to funguje v pořádku.
- Arcane
- Člen | 10
To je zvláštní. Používám defaultní error stránky a nejde mi tam nijak upravovat jejich styl. Mám takovouhle stránku:
<!DOCTYPE html><!-- "' --></script></style></noscript></xmp>
<meta charset="utf-8">
<meta name="robots" content="noindex">
<title>Chyba na serveru</title>
<style>
#error-body { background: white; width: 500px; margin: 70px auto; padding: 10px 20px }
#error-body h1 { font: bold 47px/1.5 sans-serif; background: none; color: #333; margin: .6em 0 }
#error-body p { font: 21px/1.5 Georgia,serif; background: none; color: #333; margin: 1.5em 0 }
#error-body small { font-size: 70%; color: gray }
</style>
<div id="error-body">
<h1>Vnitřní chyba serveru</h1>
<p>Omlouváme se! Při zpracování požadavku došlo ke vnitřní chybě a nemohl být tedy dokončen.
Zkuste to prosím později.</p>
<p><small>chyba 500</small></p>
</div>
Ale když se podívám do zdrojáků po vyvolání chyby 500, tak tam žádný takový div s tímto id neni a je tam místo toho div id=„tracy-error“. A když jsem do css dal
#tracy-error{
position: absolute;
top: 0;
left: 0;
right: 0;
bottom: 0;
}
tak to na změny nijak nereagovalo.