Ahoj,
Píšu si větší projekt a po dnešním přidání nové třídy mi nette vyhazuje chybu
Found section 'php' in configuration, but corresponding extension is missing.
V boostrap jsem nic nemělnil a ani v konfiguračním souboru, netušíte co by to mohlo být? Docela mi to brzdí vývoj…
díky!
Posli config v kterym mas nastaveni php.
config.neon
# WARNING: it is CRITICAL that this file & directory are NOT accessible directly via a web browser! # https://nette.org/en/security-warning parameters: uri: port_config: /****/app/Modules/CustomerModule/ snmp: user: **** pass: srv: user: *** pass: *** bash: user: *** pass: *** php: date.timezone: Europe/Prague extensions: dibi: Dibi\Bridges\Nette\DibiExtension22 dibi_dev: Dibi\Bridges\Nette\DibiExtension22 dibi_bill: Dibi\Bridges\Nette\DibiExtension22 dibi: host: *** username: *** password: *** driver: postgre database: **_db lazy: TRUE autowired: false dibi_bill: host: ***** username: ***** password: **** driver: postgre database: **_dev lazy: TRUE autowired: false application: errorPresenter: Error mapping: *: App\Modules\*Module\Presenters\*Presenter session: expiration: 1 days autoStart: yes services: SMSModel: App\Modules\SMSModule\Models\SMSModel(@dibi.connection) SiteInfrastructureModel: App\Modules\SiteInfrastructureModule\Models\SiteInfrastructureModel(@dibi_bill.connection) ServiceDepartmentModel: App\Modules\StatisticModule\Models\ServiceDepartmentModel(@dibi.connection,@dibi_bill.connection) SalesDepartmentModel: App\Modules\StatisticModule\Models\SalesDepartmentModel(@dibi.connection,@dibi_bill.connection) StatisticBaseModel: App\Modules\StatisticModule\Models\StatisticBaseModel(@dibi.connection,@dibi_bill.connection) GenerateConfigurationModel: App\Modules\SiteInfrastructureModule\Models\GenerateConfigurationModel(@dibi_bill.connection) SearchCustomerModel: App\Modules\CustomerModule\Models\SearchCustomerModel(@dibi_bill.connection) CustomerDetailModel: App\Modules\CustomerModule\Models\CustomerDetailModel(@dibi_bill.connection,@dibi.connection) UserManagementModel: App\Modules\ManagementModule\Models\UserManagementModel(@dibi.connection) OrganizationPositionModel: App\Modules\ManagementModule\Models\OrganizationPositionModel(@dibi.connection) PermissionModel: App\Modules\ManagementModule\Models\PermissionModel(@dibi.connection) #KeyManagement RingActionModel: App\Modules\KeyManagementModule\Models\RingActionModel(@dibi.connection) RingSummaryModel: App\Modules\KeyManagementModule\Models\RingSummaryModel(@dibi.connection) RingDetailModel: App\Modules\KeyManagementModule\Models\RingDetailModel(@dibi.connection) TroubleActionModel: App\Modules\KeyManagementModule\Models\TroubleActionModel(@dibi.connection) # BaseModel: App\Modules\MainModule\Models\BaseModel(@dibi.connection) router: App\RouterFactory::createRouter authenticator: App\Modules\AuthModule\Models\Auth(@dibi.connection) # Neogate: App\libs\Neogate\CSMSConnect\CSMSConnect
Řekl bych, že ta třída, kterou si přidal, používá nějaký rozšíření PHP, které nemáš nainstalovaný.
Takže víc pomůže kód té nové třídy.
Ondris napsal(a): Řekl bych, že ta třída, kterou si přidal, používá nějaký rozšíření PHP, které nemáš nainstalovaný. Takže víc pomůže kód té nové třídy.
Ondris napsal(a):
no, tu jsem už dal pryč a problém je stále stejný… Cache je smazaná…
Editoval Carson (31. 8. 2016 11:29)
Vyřešeno, dal jsem si původní verzi a přidal si potřebné třídy a vše funguje, je zváštní, že původní kód nejde a je totožný s tím novým…
Nejsou tam třeba jinak mezery/bilý znaky?