Nutná rada v nette,ukazuje v administrácii zle pridanie banu

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
x5
Člen | 28
+
-12
-

Zdravím ludia, mám herný portál v nette ale nemám nejaké skúsenosti s programovaným v nette.Potreboval by som sa spýtať dole prikladám obrázok, na webe mám systém banov, ked pridám ban tak mi to v administrácii píše pekne pod sebou jedine užívatel ostatné je už posunuté dolava, ja by som to potreboval posunúť celé doprava o jedno miesto na obrázku to mám vyznačené.Možno to je tým že keď pri pridávaní banu zadám ID zápasu napríklad 1 alebo nejaké čislo tak ho tam vobec neukazuje teraz je tam napríklad napísané 1 ale neni tam uložené aj keď si tam upraviť ban tak tam to ID zápasu vobec nieje.Aj ten dátum 12. 08. 2016 20:06 má byť pod Udělen nie pod Důvod .Už to riešim celý deň fakt si neviem rady,budem rád ak mi niekto pomože, ak bude potreba odoslať kód z nejakého súboru rád pošlem.Dakujem za každú pomoc, snád niekto pomože.
OBRÁZOK: "":http://www.imgup.cz/…/12/aiG7.png

Mysteria
Člen | 797
+
+1
-

Nevím co na tomhle celý den řešíš, ale prostě ti chybí ve foreachy, kde vypisuješ tu tabulku jeden řádek <td> s výpisem toho, co chceš mít pod sloupce Poslední přihlášení.

iNviNho
Člen | 352
+
+1
-

:D