Connection refused PDOException

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Michal Hlávka
Člen | 190
+
0
-

Dobrý den,

mám takovej problém, nasadil jsem web na hosting, v debug modu mi vše funguje, včetně práce s databází, jakmile debug mod vypnu, hodí mi aplikace 500 s touhle hláškou.

Temp a log adresáře mají právo na zápis.

Děkuji předem za odpovědi.

GEpic
Člen | 566
+
0
-

emptywall napsal(a):

Dobrý den,

mám takovej problém, nasadil jsem web na hosting, v debug modu mi vše funguje, včetně práce s databází, jakmile debug mod vypnu, hodí mi aplikace 500 s touhle hláškou.

Temp a log adresáře mají právo na zápis.

Děkuji předem za odpovědi.

Jak máš nastaveného hosta v configu? Zkus doplnit port, nebo změň 127… na localhost

Michal Hlávka
Člen | 190
+
0
-

Připojuji se na externí databázi, port mám vyplněný.

igor.pocta
Člen | 100
+
0
-

emptywall napsal(a):

Připojuji se na externí databázi, port mám vyplněný.

Neblokuje tě server?

Např. u mého přístupu k ext. DB mám zadanou IP, ze které mohu komunikovat a jinde mám smůlu

Spectator
Člen | 48
+
0
-

Přesně jak píše igor, můj hosting nedovoluje připojení k dtb jinak než z localhostu. Jde jim o to, aby u nich člověk ne měl x účtů používaných jen pro dtb uložiště.

Editoval Spectator (7. 8. 2016 15:29)

Michal Hlávka
Člen | 190
+
0
-

Proč mi v debug modu teda připojení do databáze jde? Navíc je to externí databáze od hostingu, kde mám aji aplikaci. Proč by si blokovali vlastní server?

Editoval emptywall (7. 8. 2016 17:19)

Martk
Člen | 661
+
0
-

Možná špatná otázka, ale díval ses do logu (jestli je to 500 od nette), zda-li něco debugger nevygeneroval, popř. co?

Editoval Antik (7. 8. 2016 17:26)

Michal Hlávka
Člen | 190
+
0
-

No ta PDOException, je z logu. To vyhodí aplikace a vepíše do logu.