Jaký vymazlený (pokud možno jQuery) upload/multiupload používáte?

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
flamengo
Člen | 135
+
0
-

Snažím se sehnat/upravit/použít nějaký uploader, který by uměl více, než:

addUpload()
addMultiUpload()

Opravdu se mi nechce věřit, že Nette komunita ve svých vymazlených redakčních systémech používá tyto formulářové prvky pro upload souboru/souborů/obrázků.

V addonech jsem našel pár pluginů, ale buď to není to, co potřebuji, nebo to prostě nefunguje :(

Plupload
Vzhled pluginu se mi nelíbí.
Je to řešeno jako samostatná komponenta, kterou nemohu zapojit do formuláře.

MultipleFileUpload
Chyba (Nette 2.4):
User Deprecated
callback() is deprecated; use native PHP callback.

K dalšímu testování jsem se přes tuto chybu nedostal.

jQuery FileUpload
S tímto pluginem jsem si hrál dlouho a JS si uzpůsobil k obrazu svému a celkem fungoval. Po instalaci na Nette 2.4:
Nette\InvalidArgumentException
IControl or Container items expected, Zet\FileUpload\Model\UploadController given

Chyba se ukazuje pouze když předchází $form->addGroup(). Členění formuláře do logických celků pomocí fieldset mi ale přijde důležité.

Snažil jsem se vytvořit svůj formulářový prvek, ale je to nad mé síly.
Co bych tedy vlastně potřeboval:

• Implementace jQuery pluginu pro multiupload jQuery File Upload. Opravdu nevěřím, že všichni používají strohé tlačítko <input type="file">.
  • Aby se jednalo o formulářový prvek, který lze použít ve formuláři, tedy nikoliv komponenta, která se musí použít zvlášť. Oddělit upload souboru od zbytku formuláře je dle mého nevhodné řešení a uživatele to spíš obtěžuje (více kliků).
  • HTML prvek pomocí latte šablony.

No kdyby jste náhodou někdo poradil, budu velice vděčný.

Editoval flamengo (3. 8. 2016 17:05)

Machy8
Člen | 59
+
0
-

Zkus Nittro framework a jejich widget dropzone.

flamengo
Člen | 135
+
0
-

@Machy8 Díky za tip. Nainstaloval jsem tedy Node.js, Git, Bower a poté i nittro a nittro dropzone. Ale co dál?? Nikde jsme nenašel demo, jak použít, prostě absolutně žádné informace :( Kdyby jsi měl nějaký šikovný odkaz, sem s ním :) Díkes.

Editoval flamengo (4. 8. 2016 13:24)

jahudka
Člen | 71
+
0
-

@flamengo, pro jistotu ať je tu aspoň link: dropzone jsem se pokusil trochu vysvětlit tady: https://forum.nette.org/…odne-nettejs#…

Re4DeR
Člen | 71
+
0
-

Bump dotazu, vážně nic není?