Nette 2.4 – Hosting Pipni.cz Error 500

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Checkpoint
Člen | 34
+
0
-

Zdravím,

máte někdo zkušenosti s hostingem pipni.cz a verzí Nette 2.4?

Delší dobu zkoušíme rozjet tuto verzi na hostingu, ale skončíme u erroru 500 apache.
Co se týče logu serveru, tak se ani nic prý nevypíše a spadne to hned na paměti – „Neoprávněný přístup do paměti (SIGSEGV)“.

Nutné je podotknout to, že na gigaserver.cz nebo wedos.cz to jede naprosto bezproblémů.

Existuje nějaké řešení, nebo již to někdo řešil?

Díky.

GEpic
Člen | 566
+
+1
-

A proč to neřešíte přímo s jejich podporou, když vám projekt jinde jede?

Pokud končíte na erroru apache a né Nette, tak to s Nette nesouvisí. Určitě bych zkontroloval práva, a zda-li jsou na hostingu dostupné všechny potřebné php moduly (takže vyzkoušet requirements checker).

Editoval GEpic (26. 7. 2016 16:11)

Checkpoint
Člen | 34
+
0
-

S podporou to řešíme právě, ale nedostali jsme s k žádnému výsledku kromě toho, že to padá na té paměti.

GEpic
Člen | 566
+
0
-

Checkpoint napsal(a):

S podporou to řešíme právě, ale nedostali jsme s k žádnému výsledku kromě toho, že to padá na té paměti.

Ten Nette requirements checker jste zkoušeli?

Landsman
Člen | 152
+
0
-

Pípni je SHIT, řešil jsem tam x krát něco. Prostě přejdi na něco s normální konfigurací.

GEpic
Člen | 566
+
0
-

Landsman napsal(a):

Pípni je SHIT, řešil jsem tam x krát něco. Prostě přejdi na něco s normální konfigurací.

To můžu doporučit savanu, přehledný a hezký admin a vše se dá nastavit v klidu tam. Za rok jsem měl jediný restart serveru.

Editoval GEpic (28. 7. 2016 1:09)