Error presenter – presenter name must be alphanumeric string

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
theacastus
Člen | 81
+
0
-

Zdravím,

na localhostu mi vše funguje jak má, ale když jsem aplikaci chtěl otestovat na produkčním serveru. Hlásí mi chybu:

[2016-06-25 09-29-11] Nette\Application\InvalidPresenterException: Presenter name must be alphanumeric string, 'App\Module\Front\Presenters\Error' is invalid. in /var/www/akacek.cz/vendor/nette/application/src/Application/PresenterFactory.php:66  @  http://akacek.cz/  @@  exception--2016-06-22--23-08--5c4f6aea01.html

config.neon (presentery):

application:
        errorPresenter: App\Module\Front\Presenters\Error
        mapping:
            *: App\Module\*\Presenters\*Presenter

Nevím co je špatně, protože na localhostu vše běží OK.
Local host: php 5.6, MySQL 5.6, Apache 2.4
Produkce: php 7.0, MySQL 5.7, Apache 2.4

Napadá mě, že by mohla být změna v preg_match kterou nette používá pro validaci presenterů. Tj. rozdíl mezi verzí v php 5.6 a 7.0 (7.0.7)

~Aca

jiri.pudil
Nette Blogger | 1032
+
+1
-

V errorPresenter by imo měl být presenter name, tzn. v tomto případě Front:Error. Důvod, proč to na localhostu funguje, je dev režim, kde chyby odchytává tracy, takže errorPresenter vůbec nepřijde ke slovu.

theacastus
Člen | 81
+
0
-

jiri.pudil napsal(a):

V errorPresenter by imo měl být presenter name, tzn. v tomto případě Front:Error. Důvod, proč to na localhostu funguje, je dev režim, kde chyby odchytává tracy, takže errorPresenter vůbec nepřijde ke slovu.

áha, díky moc