Nette Presenter Loader Fallback

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
mira.kovar
Člen | 3
+
0
-

Ahoj,
jsem nette začátečník a nedaří se mi poskládat zavádění presenterů na které jsem zvyklí ze svých „in house“ řešení.

Představte si soubory:

• Core\Presenters\Order
  • Custom\Presenters\Order

a primitivní routu:

• <presenter>/<action>

Potřeboval bych aby router zpracoval jako první Custom\Presenters\Order a pokud neexistuje tak vzal (tiše) Core\Presenters\Order. Moduly se mi na to nehodí. Do Custom\Presenters\Order například píši nějaké vy-jímky v logice renderování šablon (data pro selekty) a podobně, často Custom\Presenters\Order rozšiřuje Core\Presenters\Order. Těch Custom může existovat i více CustomA, CustomB, CustomC atd… na začátku běhu aplikace přesně určuji který custom se teď bude používat takže jde vždy o dvojičku CustomX a Core.

Nevíte jak to podstrčit Nette? Používám základní nette/bootstrap aplikaci.

jiri.pudil
Nette Blogger | 1032
+
0
-

Zkus se inspirovat tady https://forum.nette.org/…y-presentery#… :)

mira.kovar
Člen | 3
+
0
-

Po úmorném googlení jsem došel na to, že by se mi nejspíše hodilo rozšířit schopnosti PresenterFactory… Co si o tom myslíte?

mrtnzlml
Člen | 140
+
0
-

@mira.kovar Pokud jsem dobře pochopil, tak k tomu se hodí to co odkazoval @jiri.pudil. Protože se k tomu @DavidMatějka pořád neměl, tak jsem si udělal vlastní fork, který má stabilní tag. Oproti původní knihovně jsou tam nějaké fixy kompatibility, stará známá metoda unformatPresenterClass a mělo by to spolupracovat s budoucím stabilním Nette 2.4. Celý problém jsem trošku popisoval v limitujících případech v tomto článku.. :)