Internal server error (asi sessiony?)
- Томас
- Člen | 85
Dobrý den,
na svém hostingu mám dvě sub domény demo a test, ve složce demo už něco bylo, tak jsem nahrál web do složky test – vše fungovalo skvěle.
Pak jsem se ale rozhodl, že chci web na subce „demo“, smazal jsem tedy původní projekt (jen hromadu html a css) a nahrál jsem tam svůj projekt, starou doménu smazal a bylo to.
Nicméně po nahrání do tohoto adresáře najednou na webu začali skákat random chyby a když říkám random, myslím opravdu random. Popíšu Vám tyto chyby:
Když mám zapnutý debugger:
web se zobrazí dobře, bez chyb ale lišta s tracy se nezobrazí – v kódu je napsáno :
.... js kod ladenky...
<a href=\"#\" rel=\"Tracy-info\"><span title=\"Execution time\">\n<svg viewBox=\"0 0 2048 2048\"><path fill=\"#<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">
<html><head>
<title>200 OK</title>
</head><body>
<h1>OK</h1>
<p>The server encountered an internal error or
misconfiguration and was unable to complete
your request.</p>
<p>Please contact the server administrator,
you@example.com and inform them of the time the error occurred,
and anything you might have done that may have
caused the error.</p>
<p>More information about this error may be available
in the server error log.</p>
</body></html>
a když klikám na různé odkazy na webu tak to funguje.. no dobře když mám zaplou tu laděnku ale když napíšu třeba ručně /admin a jsem již přihlášený tak dochází k redirectu na dashboard – ale místo redirectu to skončí chybou
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, you@example.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
takhle web refreshnu treba 10× a občas to naskočí (občas pomůže když za link napíšu slash a ono se to pak chytne) … připadám si jako kdybych startoval sekačku
no a teď jak to funguje s vypnutou tracy-
web běží normálně u /admin etc. vyskoší stejná chyba – jenom bílá stránka s textem, ale uprostřed webu se zobrazuje tento chybový text .. třeba u výpisu produktů se ukáže u ceny produktu.. takže bych logicky šel heldat chybu tam, jenže dám F5 a ta chyba se objeví teď až ve footeru… zase dam F5 a chyba je zase jinde a takhle furt dokola.. fakt nevím co s tím.
Už jsem to jednou řešil na jiném webu od stejného hostingu, ale už nevím jak jsem to vyřešil. Mám podezření, že tam byl problém s doménou sessionu (na tom druhém webu mi to dělalo problém s http a https). Nemáte někdo nějaké rady? fakt už nevím co s tím, díky.
ještě bych chtěl dodat, že error logy, tracy etc. žádné chyby neukazují
Editoval Томас (8. 4. 2016 15:28)