Nette dedeni presenteru, pouziti latte template predka

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
wallkysek
Člen | 52
+
0
-

Zdravím,
poradi mi prosim nekdo, zda-li je zde moznost oddedit presenter z jineho, ale zachovat pouziti latte template predka?

Modelova situace:
Mam normalniho uzivatele, ktery ma vlastni sablony.
Chci mit super uzivatele, ktery ma vsechny funkce normalniho uzivatele i jeho obrazovky + nejake obrazovky a funkce navic.

Tak jak to mam momentalne, tak musim mit u super uzivatel ve slzoce template i sablony predka.

Dekuji za odpoved

Unlink
Člen | 298
+
0
-

No teoreticky by stačilo doplniť metódy
formatLayoutTemplateFiles() a formatTemplateFiles()
aby sa príslušný view / layout hľadal najskôr v adresári predka a až potom v štandartnom

Šaman
Člen | 2666
+
0
-

Takhle to mám upravené. Pokud se nenajde příslušná šablona layoutu v adresáři s šablonou komponenty/pohledu, tak se layout hledá tam, kde má šablony předek. Takže základní layout je u BasePresenteru, ale pokud nějaký konkrétní presenter potřebuje layout upravit, není problém ho překrýt.
Ukázka je na GitHubu. (Kromě výše zmíněné fičury obsahuje navíc hledání šablony nejprve v adresáři kde je mateřská třída, teprve pak se hledá na místech pro Nette typických. Prohledávání skončí tehdy, pokud se dostaneme až k Nette Presenteru, pokud to doteď nic nenašlo, pak to hodí hlášku, že chybí šablona.)

Neměl by být problém upravit to i pro šablonu pohledu.

wallkysek
Člen | 52
+
0
-

Děkuji mnohokrát, vyzkouším a popřípadě uzavřu.

wallkysek
Člen | 52
+
0
-

Tak jsem to implementoval a funguje to naprosto bezvadně.

Díky moc!