Přerenderování tabulky přes parametr

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Tymikes
Člen | 63
+
0
-

Zdravím,
mám tabulku s daty přes foreach a chtěl bych k ní udělat filtry. Když zaškrtnu určitý filter, tak se podle toho tabulka vykreslí znovu. Pokud to udělám s jedním parametrem (jednoduše pošlu z foreach např. id daného záznamu)

{foreach $kategorie as $row}
   <tr>
   <td><a href="{plink default $row->nazev_kategorie}" n:class="$presenter->isLinkCurrent('Homepage:?filter='. $row->nazev_kategorie) ? aktivnifilter">
    {$row->nazev_kategorie}</a>
   </td>
        </tr>
{/foreach}

a podle toho se na metodě render vykreslí tabulka.

Problém nastává, když chci udělat více filtrů. Např. filtrovat podle kategorie (která se vykresluje ve foreach) a pak filtrovat podle vyřešení (boolean). Render očekává 2 parametry, ale nemůžu získat ten z foreach a zároveň jiný. Zkoušel jsem různé způsoby, jaký získat parametr z url atd. ale nakonec jsem vždycky ztroskotal na tom, že se nezíská správná hodnota z foreach, ale pouze poslední záznam. Pokud jsme to zkoušel přes tahat handle, taky jsem moc neuspěl. Jde o to aby filtry byli aktivní všechny ve stejnou chvíli.

Editoval Tymikes (28. 3. 2016 9:03)

F.Vesely
Člen | 369
+
0
-

Davej misto default this, ktere veme aktualni url a prida/nahradi v ni jen ty parametry, ktere pridavas/menis.

<a n:href="this category => $row->nazev_kategorie">{$row->nazev_kategorie}</a>
<a n:href="this boolean => $row->boolean">{$row->boolean ? 'Ano' : 'Ne'}</a>

Editoval F.Vesely (28. 3. 2016 9:45)

Tymikes
Člen | 63
+
0
-

Nefunguje mi to, ten boolean, který řeším mám mimo foreach a pokaždé se vezme jen ten parametr, na který jsem klikl jako poslední. Nepřidá se to k tomu poslednímu.

Má to vypadat nějako takto zjednodušeně

{foreach $kategorie as $row}
 <a n:href="this category => $row->nazev_kategorie">{$row->nazev_kategorie}</a>
{/foreach}

a

Vyřešeno
<a n:href="this boolean => 1">Vyřešeno</a>
<a n:href="this boolean => 0">Nevyřešeno</a>

Pokud kliknu na nějakou kategorii napsat parametr a pokud třeba na vyřešeno zůstane ten parametr.

Editoval Tymikes (28. 3. 2016 10:21)

Tymikes
Člen | 63
+
0
-

up

Martk
Člen | 661
+
0
-

Máš v presenteru toto? nebo je to komponenta?

public function renderDefault($category, $boolean) {}
Tymikes
Člen | 63
+
0
-

Mám v presenteru, ale neukážou se mi parametry ani v url.