Problém s cyklením debugeru?
Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
- malkol
- Člen | 133
Ahoj, už nějakou dobu mi na hostingu neběžel web.
Doména běží na endoře na placenem hostingu.
Když jsem problém řešil s poskytovatelem odpověď byla
následující :
`
podle PHP logu se Vám začaly PHP skripty provádět dlouhou dobu:
[23-Feb-2016 17:57:35 Europe/Prague] PHP Fatal error: Maximum execution time of 20 seconds exceeded in /home/users/malkol/domena.cz/web/vendor/nette/nette/Nette/Diagnostics/Logger.php on line 56
[23-Feb-2016 17:58:03 Europe/Prague] PHP Fatal error: Maximum execution time of 20 seconds exceeded in /home/users/malkol/domena.cz/web/vendor/nette/nette/Nette/Diagnostics/Logger.php on line 51
[23-Feb-2016 17:58:24 Europe/Prague] PHP Fatal error: Maximum execution time of 20 seconds exceeded in /home/users/malkol/domena.cz/web/vendor/nette/nette/Nette/Diagnostics/Debugger.php on line 379
[23-Feb-2016 17:58:44 Europe/Prague] PHP Fatal error: Maximum execution time of 20 seconds exceeded in /home/users/malkol/domena.cz/web/vendor/nette/nette/Nette/Diagnostics/Logger.php on line 47
[23-Feb-2016 17:59:04 Europe/Prague] PHP Fatal error: Maximum execution time of 20 seconds exceeded in /home/users/malkol/domena.cz/web/vendor/nette/nette/Nette/Diagnostics/Logger.php on line 56
což mělo s největší pravděpodobností za následek to, že se Vám tím ucpaly PHP procesy. Pool jsem Vám restartoval a stránky nyní běží.`
je možné aby se něc otakového stalo ? … popřípadě jak to vyřešit ?
- malkol
- Člen | 133
defaultni hloubku jsem neměnil .. odesilani na email nastavene nemam.
Našel jsem chybu v jednom scrtiptu, který za „velice specifických podmínek“ zacyklil … ale ikdyž se zacyklí, přeci by ho měl nějaký deamon na hostingu odříznout, zahodit. Tím by se přeci ten pool neměl vybrat a celou doménu zadrbnout tak že to chce ruční zásah ne ?