Problém s cyklením debugeru?

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
malkol
Člen | 133
+
0
-

Ahoj, už nějakou dobu mi na hostingu neběžel web.
Doména běží na endoře na placenem hostingu.
Když jsem problém řešil s poskytovatelem odpověď byla následující :

`
podle PHP logu se Vám začaly PHP skripty provádět dlouhou dobu:
[23-Feb-2016 17:57:35 Europe/Prague] PHP Fatal error: Maximum execution time of 20 seconds exceeded in /home/users/malkol/domena.cz/web/vendor/nette/nette/Nette/Diagnostics/Logger.php on line 56
[23-Feb-2016 17:58:03 Europe/Prague] PHP Fatal error: Maximum execution time of 20 seconds exceeded in /home/users/malkol/domena.cz/web/vendor/nette/nette/Nette/Diagnostics/Logger.php on line 51
[23-Feb-2016 17:58:24 Europe/Prague] PHP Fatal error: Maximum execution time of 20 seconds exceeded in /home/users/malkol/domena.cz/web/vendor/nette/nette/Nette/Diagnostics/Debugger.php on line 379
[23-Feb-2016 17:58:44 Europe/Prague] PHP Fatal error: Maximum execution time of 20 seconds exceeded in /home/users/malkol/domena.cz/web/vendor/nette/nette/Nette/Diagnostics/Logger.php on line 47
[23-Feb-2016 17:59:04 Europe/Prague] PHP Fatal error: Maximum execution time of 20 seconds exceeded in /home/users/malkol/domena.cz/web/vendor/nette/nette/Nette/Diagnostics/Logger.php on line 56

což mělo s největší pravděpodobností za následek to, že se Vám tím ucpaly PHP procesy. Pool jsem Vám restartoval a stránky nyní běží.`

je možné aby se něc otakového stalo ? … popřípadě jak to vyřešit ?

F.Vesely
Člen | 369
+
0
-

Ta hlaska ale neznamena, ze se ti cykli debuger. Ta hlaska znamena, ze ti tam neco bezi dele nez 20 sekund a ukonci se to zrovna v Tracy.

CZechBoY
Člen | 3608
+
0
-

Možný je všechno. Řešení je zkrátit délku skriptů ;-)

Podle tohohle kdoví, lepší dodat BSOD logy z /log složky.
Na kolik máš nastavenou hloubku vypisování proměnných \Tracy\Debugger::$depth? Defaultně je myslim 3.

MirekTH
Člen | 20
+
0
-

Problém může dělat i delší odezva z SMTP serveru (pokud máš nastavené odesílání chyb na e-mail)

malkol
Člen | 133
+
0
-

defaultni hloubku jsem neměnil .. odesilani na email nastavene nemam.

Našel jsem chybu v jednom scrtiptu, který za „velice specifických podmínek“ zacyklil … ale ikdyž se zacyklí, přeci by ho měl nějaký deamon na hostingu odříznout, zahodit. Tím by se přeci ten pool neměl vybrat a celou doménu zadrbnout tak že to chce ruční zásah ne ?

CZechBoY
Člen | 3608
+
0
-

Po 20 sekundách končí.