Managed PHP7 VPS výměnou za spolupráci
- Tomáš Jacík
- Člen | 147
Zdravím,
už pár let dělám pro klienty perfektně vyladěné VPS, které bych nyní rád pozvedl na vyšší level. Co mi v tom brání je absence vlastní administrace, kterou ne a ne dokončit.
Tímto bych případným zájemcům rád nabídnul produkční VPSku na rok zdarma včetně správy. Na VPS nahodím nejnovější technologie včetně PHP7 a nastavení služeb optimalizuji na míru hostované aplikaci.
Mám omezené serverové kapacity, tak předem říkám, že vezmu jen prvních pár zájemců, kteří prokážou schopnost a ochotu pomoct. Také spoléhám na to, že vaše aplikace nebudou zabijáci, co by potřebovali celý server.
Na oplátku požaduji, abyste se mnou aktivně komunikovali ohledně věcí, které by chtěly vylepšit. Ať už v nastavení VPS nebo administrační aplikaci (která ještě není vůbec k nasazení). Očekávám i nějaké pull-requesty administrační aplikace – vlastně si ji budete vyvíjet i pro sebe. Samozřejmě bude komplet open source a na Nette.
- Tomáš Jacík
- Člen | 147
@h4kuna Ještě nikde neběží a nikde venku není :) Popravdě, za současný stav bych se styděl a nechci to nikde veřejně dávat, dokud se s tím trochu nepohne.
- Tomáš Jacík
- Člen | 147
@studna SmartOS, který na virtualizaci používám Docker umí. Nikdy jsem to ale nezkoušel. Chtělo by otestovat, zda by to vyhovovalo.