- Merfinder
- Člen | 35
Zdravím, celý den trávím nad tím, jak zprovoznit můj systém na Wedosu.
Mám ho jako subdomenu a frontend se rozjede pokud povolím debugmode, ale pokud
chci do administrace tak:
Internal Server Error
Pri zpracovani pozadavku doslo k vnitrni chybe. Pravdepodobne se jedna o chybu v .htaccess souboru.
Ctete instrukce v nasi znalostni bazi: Chyba 500 – Internal Server Error
pomůžeme mi s tím někdo? vím že je to téma tady asi 100× ale bohužel nic nepomohlo.
- Merfinder
- Člen | 35
V logu jsem měl jenom že to nenašlo ErrorPresenter což přestalo když jsem zapnul debugmode… už jsem trochu zmaten z toho do jakého htaccess mám co dávat… protože jsem projel ty topicy a pořád někde měnili něco jiného… ten hlavní htaccess od wedosu z www/ mám takový
a ten z www/subdom/mujsystem/
což mi nastavoval i týpek z wedosu protože jsem si opravdu nevěděl rady, pak mi jen napsal že tam je chyba 500 že už to není na jejich straně, což už jsem se nikde nedopídil k tomu, jak to nastavit
Editoval Merfinder (23. 1. 2016 13:24)
- Tomáš Jacík
- Člen | 147
Ty rewrity spolu nejspíš nebudou fungovat. Na Wedosu a jiných hostinzích, kde mají subdomény řešeny přes mod_rewrite jsem byl nucen vše ze složky www přesunoud do rootu projektu. Eventuelně ten jejich hlavní rewrite zus upravit, aby místo do složky subdomény šel rovnou do té www podslo6ky a ten rewrite z nette pak úplně umaž. Mo6ná že to pojede.
- filipsedivy
- Člen | 37
Zkuste vytvořit tento presenter https://github.com/…resenter.php ve složce app/presenters/