webloader pickadate problem

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Marsme
Člen | 75
+
0
-

Používám webloader a snažil jsem se pomocí něho nahrát js pro pickadate(http://amsul.ca/…ate.js/date/)

jakmile pro nahrání souborů použiji webloader tak mi konzole v proohlížeči hlasí

"Uncaught TypeError: $(...).pickadate is not a function"

v případě že soubory nalinkuji normálně do layoutu vše je ok. Díval jsem se jestli webloader soubory připojí a normálně v jsloaderu vidím pickadate knihovny.

Nesetkal se někdo s něčím podobným u webloaderu? Zkoušel jsem používat minifikovanou i neminifikovanou verzi ale nemá to žádný vliv.

CZechBoY
Člen | 3608
+
0
-

Nepoužíváš tu knihovnu dřív, než je připojená?
Např použiješ ji na řádku 1020, ale definnaný to je až někde na 55555.

Marsme
Člen | 75
+
0
-

Nn nejdříve se zavolá webloader komponenta a až pod ní volám tu funkci pickadate

Mysteria
Člen | 797
+
0
-

Nepoužíváš nějakou minifikaci? Jednou se mi stalo, že u nějaký knihovny minifikace vyrobila nefunkční verzi.

CZechBoY
Člen | 3608
+
0
-

Zkus doplnit na začátek toho pickadate středník.
Třeba

;(function...
Marsme
Člen | 75
+
0
-

Nic to nezmění

CZechBoY
Člen | 3608
+
0
-

Můžeš zkusit všechny js soubory odebrat a nechat tam jen knihovny potřebné pro ten plugin + tvůj skript používající pickadate a hodit sem co webloader vygeneruje? Moc se mi to nezdá…

Marsme
Člen | 75
+
0
-

OK. Vyřešeno. problém byl v tom že jsem používal i grido které mi tam dělalo problém.