Tracy failed opening required… on server

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Zuben45
Člen | 268
+
0
-

Zdravím,
na firemní server jsem nahrál web z localhostu, ov3em při zapnuté laděnce mi při vyjímkách vyskakuje následující Warningy a Fatal error

Warning: require(): open_basedir restriction in effect. File(/var/www/kouba2/phpsystem/vendor/tracy/tracy/src/Tracy/assets/BlueScreen/bluescreen.phtml) is not within the allowed path(s): (/var/www/php-bin/phpsystem:.:/tmp:/usr/share/pear:/usr/share/php) in /var/www/kouba2/phpsystem/vendor/tracy/tracy/src/Tracy/BlueScreen.php on line 66
Warning: require(/var/www/kouba2/phpsystem/vendor/tracy/tracy/src/Tracy/assets/BlueScreen/bluescreen.phtml): failed to open stream: Operation not permitted in /var/www/kouba2/phpsystem/vendor/tracy/tracy/src/Tracy/BlueScreen.php on line 66
Fatal error: require(): Failed opening required '/var/www/kouba2/phpsystem/vendor/tracy/tracy/src/Tracy/assets/BlueScreen/bluescreen.phtml' (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /var/www/kouba2/phpsystem/vendor/tracy/tracy/src/Tracy/BlueScreen.php on line 66

na mých jiných projektech vše běží bez problému, jen na firemním serveru ne. Nevíte jak by se toto dalo opravit ? Děkuji mockrát.

Jiří Nápravník
Člen | 710
+
0
-
open_basedir restriction in effect.

lezes nekam, kam nemas prava z PHP skriptu. Ci-li promluvit se spravce serveru, jeslti je tonezbytne

Zuben45
Člen | 268
+
0
-

ANo, taky jsem nad tim přemýšlel a už je to nastaveno. Děkuji za odpověď