Komponenta s block content

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Mikos
Člen | 10
+
0
-

Zdravím,
Potrebujem poradiť ohľadom textu v komponente.
Najjednoduchšie to vysvetlím na komponente ktorá vytvára modálne okno.

To modálne okno má stálu hlavičku a pätičku kde v hlavičke je nejaký stav (danger, info apod.) a titulok.
A teraz ja potrebujem do toho modálne okna dostať nejaký obsah, či už strohý text alebo prípadne formulár. Doteraz som to robil cez {capture}, ale neprídem mi to nejak pohodlné :) nemáte nejaké iné techniky ako také niečo spraviť :) Ďakujem.

srigi
Nette Blogger | 558
+
0
-

Nieco ako transclude v Angular.js. Aj ja by som to potreboval :)

CZechBoY
Člen | 3608
+
0
-

Vcem je konkretne problem?
Udelam komponentu modalni okno a ta bude vykreslovat modalni okno. Tzn. bude mit vlastnosti hlavicka, paticka, telo. Tohle normalne vypisu v sablone komponenty.

Mikos
Člen | 10
+
0
-

No neviem či je to dobre riešenie lebo potom by som musel mať v tej komponente pre každú hlášku vždy zvlášť latte súbor. Len, no asi som to úplne dobre nevysvetlil.
Mam nejaký dizajn dajme tomu Wrapper a potom komponentu GrafNavstevnosti.
A ja chcem ten graf návštevnosti bol obaleny do toho wrapper-u a xy dalsích rôznych grafov :)

doteraz som to robil tak, že som mal

{capture $graf|trim}
…<môj kod>…
{/capture}

{control wrapper $graf}

Ale v Latte nechcem riešiť takú logiku a najpohodlnejšie by mi bolo keby som len napísal
{control grafNavstevnosti}

Ďakujem za radu :)

CZechBoY
Člen | 3608
+
0
-

Proc teda nemuzes udelat to jak to chces pres control grafNavstevnosti?
Udelej komponentu obecny graf, ktery predas komponentu konkretniho grafu a ta obecna komponenta vykresli tennkonkretni graf + obali necim navic.

Nevim jestli se to takhle dela, ale nic lepsiho me nenapadlo.