Problém s rozběhnutím mPDF

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Patrikkk
Člen | 9
+
0
-

Ahoj všem,

chtěl bych se zeptat, používám Nette ve verzi 2.1.4 a chtěl jsem v něm rozjet něco na generování .pdf faktur. Trochu jsem hledal a vše co jsem našel je závislé na mPDF. Tak jsem si stáhl mPDF v poslední verzi 6.0, ale zkoušel jsem neúspěšně i některé starší. Problém je v tom, že po nahrání do vendor/others mi to hází chybu serveru #500. Čím to, nevíte? :(

Václav Kraus
Člen | 77
+
0
-

Podívej se do logu

Patrikkk
Člen | 9
+
0
-

Tak jsem log nejdřív promazal, stránku obnovil a žádný nový záznam se mi tam neudělal. Nějaký nápad?

Patrikkk
Člen | 9
+
0
-

Tak jsem ještě hledal a teď mi pro změnu vyběhne laděnka s hláškou: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes). Setkal se s tím už někdo? Budu moc rád za jakékoliv řešení. (vyběhne to v souvislosti s tím mPDF v5.7.2)

batko
Člen | 219
+
+2
-

Nainstaluj mPDF přes composer…

Patrikkk
Člen | 9
+
0
-

Mám blbý dotaz, jak na to na Windows 10? :/

kejlicz
Člen | 201
+
0
-

Nebo nenechávej mPDF zpracovávat přes robot loader. mPdf je moloch a zpracování robot loaderem žere dost paměti a když jej v kódu potřebuješ, normálně si ho includni.

Editoval kejlicz (11. 1. 2016 0:55)

djmetla
Člen | 10
+
-1
-

Ja osobne nahrám zložku mpdf/mpdf do zložky vendor. (Bez použitia Composer, kôli veľkosti som to nestahoval a medzi projekamti kopíroval). No a v Model či presentery stačí volať napr.

$pdf = new \mPDF();