Chyba #440 při vložení pluginu do CKEditoru

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
radixcz
Člen | 11
+
0
-

Zdravím,
omlouvám se za možná blbý dotaz, ale nemá někdo zkušenosti s pluginem Image Uploader v CKEditoru?
Dle mého úsudku je chyba někde u nic, ale nejsem schopen zjistit kde.
Skáče na mě chyba

Nette\Application\BadRequestException #404

No route for HTTP request.

a samo sebou

$container->getByType('Nette\Application\Application')->run();

Díky za případné info co s tím :-)

Vastlik
Člen | 58
+
0
-

https://doc.nette.org/…tion/routing
V případě nenalezení routy se vyhodí výjimka BadRequestException, která se uživateli zobrazí jako stránka 404 Not Found.

Chyba říkáš, že se snažíš jít na stránku pro kterou neexistuje routa. Kdyžtak sem nahraj soubor, který najdeš v app/router. Nejspíš se bude jmenovat RouterFactory.php Poté ještě pošli na jakou stránku se snažíš dostat.

Editoval Vastlik (18. 12. 2015 20:42)

radixcz
Člen | 11
+
0
-

Pardon, to mě nenapadlo ukázat, Routy jsem neupravoval, je to nechané ze Sandboxu, tzn:

public static function createRouter()
	{
		$router = new RouteList;
		$router[] = new Route('<presenter>/<action>[/<id>]', 'Homepage:default');
		return $router;
	}

Vždy když chci vybrat či odeslat obrázky, viz odkaz, tak na mě skočí chyba s routou.
http://sou.sprk.cz/error.jpg

Zajímalo by mě kde mám co upravit :-) Díky za pomoc

Vastlik
Člen | 58
+
0
-

Mohl by jsi prosím ukázat html toho souboru? Nebo spíš, kam ukazuej to tlačítko.

Editoval Vastlik (18. 12. 2015 21:07)

radixcz
Člen | 11
+
0
-

Je to volané přes JavaScript a nemůžu najít odkaz, jen adresu, která se otevře
/ckeditor/plugins/imageuploader/imgbrowser.php?CKEditor=frm-taskForm-content&CKEditorFuncNum=1&langCode=cs

Vastlik
Člen | 58
+
0
-

A kde máš ten plugin uložený?

radixcz
Člen | 11
+
0
-

Postupoval jsem dle návodu a do cdeditor/plugins, pak se ještě dával řádek do configu ckeditoru.

Vastlik
Člen | 58
+
0
-

Problém je v tom, že se ho nette snaží najít ve složce www, kde nejspíše není nebo se mýlím?

radixcz
Člen | 11
+
0
-

Není, ale pokud ho tam hodím, tak nevím jak s tím bude spolupracovat CKEditor, jako ano zkoušel jsem KCFinder, ale ten jsem ne a nemohl nastavit :-)

Vastlik
Člen | 58
+
0
-

Zkus změnit adresu v tom js, který vyvolává to okno na adresu toho, kde máš ckeditor uložený.
Nejsem si jist, jak moc dobré je to řešení, možná někdo poradí lépe. :)

Editoval Vastlik (18. 12. 2015 21:35)

radixcz
Člen | 11
+
0
-

Vastlik napsal(a):

Zkus změnit adresu v tom js, který vyvolává to okno na adresu toho, kde máš ckeditor uložený.
Nejsem si jist, jak moc dobré je to řešení, možná někdo poradí lépe. :)

I tak děkuji, zkusím to najít, snad se ukáže někdo kdo to vyřešil :-)