Class Application\Translator useds in service ‚48‘ not found or is not instantiable

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
joseff
Člen | 233
+
0
-

Smazal jsem třídu translator, proroře ho nepotřebuji, ale někde ho asi mám uvedený jako závislost. Teď ale vůbec nevím jak to dohledat. Bohužel service 48 mi moc nepomůže. Neví někdo jak na to?

Darkling
Člen | 35
+
0
-

Ahoj,
to bude jedna z tříd, kterou máš uvedenou v config.neon v sekci services. To by nemělo být zase tak těžké najít ne :D (taky zkus vymazat cache)

Editoval Darkling (14. 12. 2015 16:01)

ViPEr*CZ*
Člen | 817
+
0
-

temp/cache/_Nette.Configurator a tam si pootevírat soubory a najít metodu
protected function createService__48()
a uvidíte z jaké třídy se tahle anonymní služba vytváří.

Nebo prostě vyhledejte ve složce soubor, ve kterém je text Translator a najdete tak Vaši závislost.

Také doporučuji případně vymazat cache.

joseff
Člen | 233
+
0
-

Darkling napsal(a):

Ahoj,
to bude jedna z tříd, kterou máš uvedenou v config.neon v sekci services. To by nemělo být zase tak těžké najít ne :D (taky zkus vymazat cache)

Jako každou otevřít a podívat se do ní? No to bude celkem fuška, mám jich tam fakt hodně… Doufal jsem že existuje jiná cesta… :-(

joseff
Člen | 233
+
0
-

ViPErCZ napsal(a):

temp/cache/_Nette.Configurator a tam si pootevírat soubory a najít metodu
protected function createService__48()
a uvidíte z jaké třídy se tahle anonymní služba vytváří.

Nebo prostě vyhledejte ve složce soubor, ve kterém je text Translator a najdete tak Vaši závislost.

Také doporučuji případně vymazat cache.

Ta složka je prázdná, cache jsem si po změně smazal a teď to vyhauje vyjímku před vytvořením configurátotu :-(

CZechBoY
Člen | 3608
+
0
-

Jakou?

Šaman
Člen | 2665
+
0
-

joseff napsal(a):

Darkling napsal(a):

Ahoj,

Jako každou otevřít a podívat se do ní? No to bude celkem fuška, mám jich tam fakt hodně… Doufal jsem že existuje jiná cesta… :-(

Co používáš za editor? Každé slušné IDE umí vyhledávat v celých složkách, rekurzivně. (V NetBeans je to v kontextové nabídce při pravém kliknutí na složku.) A mimo IDE určitě i další nástroje.

Jinak jestli ti naběhne aspoň Tracy debug bar, tak v něm, v panelu DIC je seznam všech služeb, i těch anonymních. Najdi si co je za třídu ta 48.

Editoval Šaman (15. 12. 2015 0:00)

ViPEr*CZ*
Člen | 817
+
0
-

No jestli to chcete dělat ručně a nic jiného Vás nenapadlo, tak bude asi někde něco špatně. Přeci to umí IDE nebo nějakej slušnej FileManager.

PS: rozhodně jsem nechtěl zkoušet všechny možnosti… za průzkumníka díky… opravdu nepoužívám, tak netuším.

joseff napsal(a):

Darkling napsal(a):

Ahoj,

Editoval ViPEr*CZ* (15. 12. 2015 11:13)

CZechBoY
Člen | 3608
+
0
-

Slusnej ⇒ umí to i průzkumník ve widlich :D

joseff
Člen | 233
+
0
-

CZechBoY napsal(a):

Jakou?

Přesně tu co je v nadpisu ;-)

joseff
Člen | 233
+
0
-

No tak mám taky třeba třídu Application\TranslatorHelper nebo Application\TranslatorUtils tak to asi moje ide neumí nebo nevím jak. Používám PhpStorm. Už jsem to našel. Jen jsem chtěl vědět zda neexistuje pohodlnější cesta než funkce v IDE.