Class Application\Translator useds in service ‚48‘ not found or is not instantiable
- ViPEr*CZ*
- Člen | 817
temp/cache/_Nette.Configurator a tam si pootevírat soubory a najít
metodu
protected function createService__48()
a uvidíte z jaké třídy se tahle anonymní služba vytváří.
Nebo prostě vyhledejte ve složce soubor, ve kterém je text Translator a najdete tak Vaši závislost.
Také doporučuji případně vymazat cache.
- joseff
- Člen | 233
Darkling napsal(a):
Ahoj,
to bude jedna z tříd, kterou máš uvedenou v config.neon v sekci services. To by nemělo být zase tak těžké najít ne :D (taky zkus vymazat cache)
Jako každou otevřít a podívat se do ní? No to bude celkem fuška, mám jich tam fakt hodně… Doufal jsem že existuje jiná cesta… :-(
- joseff
- Člen | 233
ViPErCZ napsal(a):
temp/cache/_Nette.Configurator a tam si pootevírat soubory a najít metodu
protected function createService__48()
a uvidíte z jaké třídy se tahle anonymní služba vytváří.Nebo prostě vyhledejte ve složce soubor, ve kterém je text Translator a najdete tak Vaši závislost.
Také doporučuji případně vymazat cache.
Ta složka je prázdná, cache jsem si po změně smazal a teď to vyhauje vyjímku před vytvořením configurátotu :-(
- Šaman
- Člen | 2665
joseff napsal(a):
Darkling napsal(a):
Ahoj,
to bude jedna z tříd, kterou máš uvedenou v config.neon v sekci services. To by nemělo být zase tak těžké najít ne :D (taky zkus vymazat cache)Jako každou otevřít a podívat se do ní? No to bude celkem fuška, mám jich tam fakt hodně… Doufal jsem že existuje jiná cesta… :-(
Co používáš za editor? Každé slušné IDE umí vyhledávat v celých složkách, rekurzivně. (V NetBeans je to v kontextové nabídce při pravém kliknutí na složku.) A mimo IDE určitě i další nástroje.
Jinak jestli ti naběhne aspoň Tracy debug bar, tak v něm, v panelu DIC je seznam všech služeb, i těch anonymních. Najdi si co je za třídu ta 48.
Editoval Šaman (15. 12. 2015 0:00)
- ViPEr*CZ*
- Člen | 817
No jestli to chcete dělat ručně a nic jiného Vás nenapadlo, tak bude asi někde něco špatně. Přeci to umí IDE nebo nějakej slušnej FileManager.
PS: rozhodně jsem nechtěl zkoušet všechny možnosti… za průzkumníka díky… opravdu nepoužívám, tak netuším.
joseff napsal(a):
Darkling napsal(a):
Ahoj,
to bude jedna z tříd, kterou máš uvedenou v config.neon v sekci services. To by nemělo být zase tak těžké najít ne :D (taky zkus vymazat cache)Jako každou otevřít a podívat se do ní? No to bude celkem fuška, mám jich tam fakt hodně… Doufal jsem že existuje jiná cesta… :-(
Editoval ViPEr*CZ* (15. 12. 2015 11:13)