GRIDO, moznost mu jako model predat ResultSet, a pokud ne … jak

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
zac24
Člen | 41
+
0
-

GRIDO, moznost mu jako model predat ResultSet, a pokud ne … jak vlastne mohu do grido dostat tabulku, ktera je vystupem databazove procedury volane sql prikazem select id, nazev, pocet from nazevprocedury(parametr1, parametr2, …)

Doplneni: Abych trochu objasnil proc v souvislosti s vyuzitim sql procedury vlastne resim RestultSet Nette/Database, totiz nepodarilo se mi ziskat vystup procedury jinak nez s pomoci QueryArgs … kdybych mohl napsat neco ve stylu db->table(‚procedura(?,?)‘,[parametr1,parametr2]) problem by to zrejme resilo, ale takto ziskavani dat z sql procedury zrejme zapsat nelze

diky za nakopnuti.

Pokud je to napsáno nesorozumitelně klidně mě za to taky zprdněte, ať alespoň vím že mám dotaz přepsat :-) Já vím že to pravidla zakazují, ale snad ne když k tomu tazatel přímo vyzve.

nutnost prijmout provizorni reseni me navedla k naosleni vsech radku z procedury pro grido ve forme obycejneho pole, nastesti ta tabulka nebude mit nikdy vic nez dvacet polozek, takze nevadi ze se vzdy stahuji vsechny bez ohledu na filtry a strankovani, presto je to jak vsichni citi pitome reseni (dobre je na nem jen to ze klient to nepozna) … potreboval bych radu (dokumentace mlci) jak jinak nez pres queryArgs pracovat s SQL procedurami aby vystupem nebyl resultset ale stale plnohodnotny a prizpusobitelny model dotazu …

Editoval zac24 (14. 12. 2015 15:44)