Blbne databáza pri subdoméne
- x5
- Člen | 28
Dobrý deň, tak stala sa mi taká vec na mojej doméne som si vytvoril zložku subdom/nazovsubdomény .názovsubodmény je vlastne názov mojej subdomény.Ale mám taký problém že ak mám v prehliadačí pustenú svoju doménu aj subdoménu a a prihlasím sa na doménu pod menom a heslom tak ma prihlási aj na subdoménu aj ked tam je úplne iné meno a heslo napr. na doméne sa prihlásim pod meno: test heslo: 123456 a na subdoméne ma prihlási aj keď je meno meno: teeeest heslo: 12365487946 proste prihlási podla ID.A potom mi na tej originálnej doméne blbne web administrácia atd pokial neodhlásim zo subdomény a nepustím prehliadač odznova.Podotýkam že obidva weby sú také isté len tá subdoména je testovací web domény kde všetko upravujem a preprogramovávame.A nechápem tomu nejako keďže keď mám pustenú len doménu a prihlásim sa a potom pustím až subdoménu tak som prihlásený neni.Údaje mám na FTP vlastné dokonca mám aj vlastnú databázu.Už fakt neviem. Ďakujem za rady.
- greeny
- Člen | 405
Zrovna nedávno jsem tohle řešil pomocí jednoduchého rozšíření, které teď přidávám na svoje weby (https://github.com/…portal/utils). Jen zaregistruju extension a najednou mi začnou fungovat aplikace vedle sebe i kdyby byly na stejné doméně (můžu jednu provozovat na example.com/foo a druhou na example.com/bar a každá bude mít vlastní přihlašování uživatele). Bohužel to zatím umí jen uživatelskej namespace, pro session si to musíš ohlídat sám.