Debug vs Firebug vs There was a problem writing your data

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
lopasovsky
Člen | 17
+
0
-

Mozno to sem priamo nepatri, ale skusal som aj Google a nenasiel som nic rozumne. Uz som s tym zabil 3 hodiny, tak to vyskusam tu.

Ide o problem s Firebugom a s Debug::fireLog(„text“) – este rano vsetko fungovalo ako ma, do konzoly Firebugu (1.4.2) som dostal „text“ (alebo obsah pola, alebo hocico ine), teraz mi to vsak v konzole hlasi:

[„There was a problem writing your data from the Wildfire Plugin http://meta.firephp.org/…gConsole/0.1“, Object name=SyntaxError]

Nestalo sa to uz niekomu? Lebo naozaj netusim, ci je chyba v mojej app (lebo ak ano, vobec netusim kde zacat hladat problem) alebo vo Firebugu.

Dokonca ta chybova hlaska nie je zavisla na kontexte, mozem ju dat hocikam do kodu v hociakej casti aplikacie a vysledok je rovnaky.

vlki
Člen | 218
+
0
-

A to už jsi ráno používal Firebug ve verzi 1.4.2? Právě jsem otestoval u sebe a funguje. Specifikace protokolu bude tedy asi v pořádku.

Mé prostředí:

lopasovsky
Člen | 17
+
0
-

Jasne, uz rano, nic som neupdatoval.

Idem teraz skusit vsetko updatnut na rovnaku konfiguraciu ako mas ty. Ak to nepojde, problem bude niekde u mna, cize v aplikacii.

Vdaka.

oerto
Člen | 8
+
0
-

Stalo se mi to ted z niceho nic taky a nevim proc? Nevite nahodou nekdo prosim_?

oerto
Člen | 8
+
0
-

Tak jen pro info, neni problem ve FireFoxu nebo verzich firebugu atd., když jsem použil debug::firelog na jinem miste kodu, tak to bylo v poradku. Jenom by mi zajimalo proc? Pracuju na tom miste s komponentou a zapisuji nejaka pdf na disk. Jestli nahodou nekoho neco nenapadne?

vlki
Člen | 218
+
0
-

Problém je konkrétně v tom, že to vypisuje „There was a problem writing your data“? Nebo to jen nezapisuje do konzole?

oerto
Člen | 8
+
0
-

[„There was a problem writing your data from the Wildfire Plugin http://meta.firephp.org/…gConsole/0.1“, Object name=SyntaxError]

vlki
Člen | 218
+
0
-

Tak pokud ti to někde jde a někde ne, tak zkus analyzovat ty data, která se snažiš do konzole poslat. Čím se liší. Popř. přímo posílané hlavičky. Pokud to je něco Fire*-related, tak asi nebudeš první, u koho se to projevilo a mohlo by to být dohledatelné.

Stejně ale… jakou verzi FirePHP a Firebugu máš? Teď nedávno vyšla nějaká beta Firebugu, tak zkus, jestli se ti problém bude opakovat i v ní. A tak… Hodně štěstí:)

EDIT: Tak ona už je ta 1.4.3 dokonce release verze.

Editoval vlki (5. 10. 2009 18:00)

oerto
Člen | 8
+
0
-

Mám nejnovější všechno i jsem stáhnul místo 1.4.3 verzi 1.4.3b1, jinak asi to bude v tomhle „Expected ‚,‘ instead of ‚T‘“, něco někde mi musí jít na výstup a naruší JSON a nemůže to proparsovat, asi. Každopádně děkuji za rychlou nápovědu. Dík.

gawan
Člen | 110
+
0
-

mne sa teraz objavilo niečo podobné:

["There was a problem wri...ePHP/FirebugConsole/0.1", Object { name="SyntaxError", more...}]

keď vypnem firephp tak to hodí tento notice:

Notice: Undefined variable: name in /home/marek/www/project
/app/temp/c-Nette.Template/_9a03d542438e4a3dadd328a0efaca5ac.detail.phtml.php

problém je, že to potom neloguje do konzoly.

Používam ubuntu, ff 3.6, firebug 1.5, firephp 0.4.3

podarilo sa ti to nejako vyriešiť alebo vie mi niekto povedať v čom môže byť problém?

timbulko
Člen | 85
+
0
-

Po nainštalovaní najnovšieho FF 3.6 a aktualizácii firebugu na 1.5 vyhlasuje chybu:
[„There was a problem wri…ePHP/FirebugConsole/0.1“, Object { name=„SyntaxError“, more…}]

gawan
Člen | 110
+
0
-

zdá sa, že to je tej istý problém, nikto iný nepoužíva firefox 3.6? Nikto zatiaľ nemá riešenie?

iguana007
Člen | 970
+
0
-

Já mám FF 3.6 – Firebug 1.5.0 – FirePHP 0.4.3 – a tento problém nepozoruju …

Dangar
Člen | 6
+
0
-

oerto napsal(a):

Mám nejnovější všechno i jsem stáhnul místo 1.4.3 verzi 1.4.3b1, jinak asi to bude v tomhle „Expected ‚,‘ instead of ‚T‘“, něco někde mi musí jít na výstup a naruší JSON a nemůže to proparsovat, asi. Každopádně děkuji za rychlou nápovědu. Dík.

Mám stejný problém – „Expected ‚,‘ instead of ‚T‘“

• Verze Firefox: 3.6.3
  • Verze Firebug: 1.5.3
  • Verze FirePHP: 0.4.3

Konkrétně se tento problém vyskytne po zavolání dibi::query. To co předávám do Debug::firelog je pole.
Pokud Debug::firelog zavolám před použitím query, ještě to funguje. Jakmile ale zavolám dibi::query a pak použiji Debug::firelog, tak už to píše Excepted „Expected ‚,‘ instead of ‚T‘“.

Asi se to nějak hádá s profilerem od co se používá v dibi. Dá se nějak výstup dibi profileru do firelogu vypnout?