nette dokumentacia k projektu
- Matej123
- Člen | 150
Chcem sa opytat ako je mozne ze mi negeneruje netbeans dokumentaciu k nette projektom? Mam nainstalovany PHPDoc aj nakonfigurovany, len pri nette mi vypise takuto chybovu hlasku na konci(pri generovani dokumentaciu k projektom v cistom phpcku mi to v pohode vygeneruje):
Na konci v output okne vypise toto:
ERROR in index.php on line 3: function has no name (PHP error – test your file before parsing!)
ERROR in index.php on line 3: function has no name (PHP error – test your
file before parsing!)
Done.
Je treba vykonat dalsie nastavenia specialne pre nette pri dokumentacii, alebo v com moze byt chyba?
- Václav Kraus
- Člen | 77
Zkuste generovat dokumentaci jen pro složku app. Měla by se generovat dokumentace jen toho projektu, nikoliv celého frameworku, ne?
- Matej123
- Člen | 150
jasne, len neviem ako a kde to nastavit. Lebo teraz vytvaram dokumentaciu k projektu v NetBeans kliknutim praveho tlacidla na projekt GenerateDocumentation->PHPDoc co mi vytvara PHPDoc pre cely projekt. Ked kliknem pravym tlacidlom na zlozku app tak NetBeans mi neponuka vytvorenie PHPDoc.
Václav Kraus napsal(a):
Zkuste generovat dokumentaci jen pro složku app. Měla by se generovat dokumentace jen toho projektu, nikoliv celého frameworku, ne?