nette dokumentacia k projektu

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Matej123
Člen | 150
+
0
-

Chcem sa opytat ako je mozne ze mi negeneruje netbeans dokumentaciu k nette projektom? Mam nainstalovany PHPDoc aj nakonfigurovany, len pri nette mi vypise takuto chybovu hlasku na konci(pri generovani dokumentaciu k projektom v cistom phpcku mi to v pohode vygeneruje):

Na konci v output okne vypise toto:

ERROR in index.php on line 3: function has no name (PHP error – test your file before parsing!)

ERROR in index.php on line 3: function has no name (PHP error – test your file before parsing!)
Done.

Je treba vykonat dalsie nastavenia specialne pre nette pri dokumentacii, alebo v com moze byt chyba?

Václav Kraus
Člen | 77
+
0
-

Zkuste generovat dokumentaci jen pro složku app. Měla by se generovat dokumentace jen toho projektu, nikoliv celého frameworku, ne?

Matej123
Člen | 150
+
0
-

jasne, len neviem ako a kde to nastavit. Lebo teraz vytvaram dokumentaciu k projektu v NetBeans kliknutim praveho tlacidla na projekt GenerateDocumentation->PHPDoc co mi vytvara PHPDoc pre cely projekt. Ked kliknem pravym tlacidlom na zlozku app tak NetBeans mi neponuka vytvorenie PHPDoc.

Václav Kraus napsal(a):

Zkuste generovat dokumentaci jen pro složku app. Měla by se generovat dokumentace jen toho projektu, nikoliv celého frameworku, ne?