komponenta se nepřekreslí po odeslání formuláře
- Dredy
- Člen | 4
Mám napsanou takovou svoji datagridu a snažím se do ní implementovat ajax. Stránkování a řazení dat mi funguje bez problémů, ale dal jsem si do ní filtrovací formuláře a když je odešlu, tak data se odešlou i vyfiltrují správně (výpis do konzole), ale komponenta se zkrátka nepřekreslí. Nevěděl by někdo, co s tím?
- Etch
- Člen | 403
No začal bych u toho, že bych si překontroloval zavináče. Zavináčová magie v praxi
Editoval Etch (30. 8. 2009 3:50)
- Dredy
- Člen | 4
No ty tam všechny mám. Ta komponenta se překresluje při čemkoliv, co odkazuje na nějaký handle (zkrátka všechny odkazy), dokonce když vytvořím odkaz, který simuluje hledání (ale neodesílá formulář), překreslí se. Problém je zkrátka jen ve chvíli, kdy odešlu ten vyhledávací form. Ve firebugu odpověď vidím a dokonce se spustí i render té komponenty a všechny proměné mají správné hodnoty, ale zkrátka se to nepřekreslí.
- lopasovsky
- Člen | 17
Dredy wrote:
…zkrátka se to nepřekreslí.
Pokial nie je problem v zavinacoch, budes asi musiet pastnut konkretny kod, ktory ti nefunguje.
Neprekreslovanie controlov je aj u mna chronicky problem a riesil som to uz mozno tisic a jeden krat, ale vzdy to bolo nieco ine, co s frameworkom nemalo nic spolocne :-)
- Dredy
- Člen | 4
Vyřešeno, díky. Když jsem přidával javascriptovou podporu pro odesílání formulářů, zakomentoval jsem, velice chytře, že, tuhle část kódu s tím, že přece není potřeba.
$("form.ajax :submit").live("click", function () {
$(this).ajaxSubmit();
return false;
});
Po odkomentování běhá bez problémů.
Editoval Dredy (31. 8. 2009 15:44)