Nepřenese se action při změně jazyka

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
ondrusu
Člen | 118
+
0
-

Ahojte, mám dotaz.
Používám pro svůj web knihovnu \Kdyby\Translation a při změně jazyka se načte presenter, ale nenačte se jeho action.

Takhle mám nastaven router.

$router = new RouteList;
$router[] = new Route('[<locale=cs cs|en>/]<presenter>/<action>/[<id>]', "Home:default");

Adresy pro češtinu vypadají nějak takhle:
domena.cz/galerie/mojegalerie

pro anglický jazyk to vypadá takhle:
domena.cz/en/galerie/mojegalerie

Přepínání jazyků je nastaveno v @layout.latte

<a n:href="default locale=>cs"><span>CZ</span></a> | <a n:href="default locale=>en"><span>EN</span></a>

No a když tedy stojím v „mojegalerie“ a kliknu na změnu jazyka tak mě to přesměruje jen na
domena.cz/en/galerie

Kde by mohla vzniknout chyba? Děkuji

Azathoth
Člen | 495
+
+1
-

třeba tam, že přesměrováváš na

<a n:href="default locale=>cs"><span>CZ</span></a> | <a n:href="default locale=>en"><span>EN</span></a>

tedy na akci default. Tak tě to přesnětovalo na GaleriePresenter, na akci default. Přesně tak, jak jsi naprogramoval.
Radši zkus tohle

<a n:href="this, locale=>cs"><span>CZ</span></a> | <a n:href="this, locale=>en"><span>EN</span></a>
ondrusu
Člen | 118
+
0
-

Azathoth napsal(a):

třeba tam, že přesměrováváš na

tedy na akci default. Tak tě to přesnětovalo na GaleriePresenter, na akci default. Přesně tak, jak jsi naprogramoval.
Radši zkus tohle

<a n:href="this, locale=>cs"><span>CZ</span></a> | <a n:href="this, locale=>en"><span>EN</span></a>

WaW, děkuji za rychlou odpověď, funguje to super.