Nefuknčí DependentSelectBox

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
quiced
Člen | 85
+
0
-

Zdravím všechny,

chtěl bych poprosit o pomoc s dependentselectbox u kterého mi nefunguje ajax. Udělal jsem to, že jsem neprve nainstaloval přes composer dependentselectbox potom jsme ho v bootstrap.php zaregistroval. Dále jsem podle návodu upravil formulář. To všechno bylo bez problému. Ovšem chci aby se hodnoty do druhého selectboxu načítali přes ajax a zde je kámen úrazu.

Okolo formuláře jsem vytvořil snippet addToCartSnippet a stejný název jsem jsem přidal do:

$form["select2"]->addOnSubmitCallback(array($this, "invalidateControl"), "addToCartSnippet");

Také jsem si přidal tyto javascripty:

<script src="{$basePath}/templates/front/js/jquery.js"></script>
<script src="{$basePath}/templates/front/js/jquery.nette.js"></script>
<script src="{$basePath}/templates/front/js/nette.ajax.js"></script>
<script src="{$basePath}/templates/front/js/dependentselectbox.ajax.js"></script>
<script src="{$basePath}/templates/front/js/jquery.nette.dependentselectbox.js"></script>
<script>
    $(function () {
        $.nette.init();
    });
</script>

Stav je takový, že když změním první selectbox, tak se hned udělá refresh stránky ale do druhého selectboxu se nenačtou nové hodnoty. Navíc bych chtěl aby to nedělalo ani ten refresh, ale jelo to plně přes ajax.

Můžete mi prosím poradit co dělám špatně?

Díky za ochotu