SendMailer na wedosu, unable to send email; podobná konfigurace na localu funguje
- majkl324
- Člen | 13
Všem přeji pěkný den, jsem tady zase s problémem, který vzniká mezi nette a hostingem na wedosu.
Potom, co jsem kvůli wedosu vzdal veškerou snahu pracovat s mailama přes smtp, tak to zkouším jinak přes SendMailer, ale jako vždycky problém :) Doufám, že se tady vůbec někdo najde, kdo tohle už řešil.
Na lokálním stroji (stejná verze php, podobné core os) kód běží bez jediného problému.
Vím, že mailer by se měl injectovat, tohle je jenom v rámci testování, protože odezva je stejná tak či tak.
Tento kód na localu funguje bez problému, ale jakmile to zkusím na wedosu,
jediné co dostanu je Exception:
Nette\InvalidStateException
Unable to send email.
Nemá někdo zkušenost se SendMailrem na wedosu? Díky za jakékoli rady :)
- Pavel Kravčík
- Člen | 1202
Zkus poslat mail() přímo z PHP. Ve starších vláknech (wedos hosting), které jsem nedávno hledal kvůli spuštění projektu na Wedos se často objevoval problém se SMTP. Ale jsou to 2–3 roky stará vlákna.
- n.u.r.v.
- Člen | 485
Mě z wedosu meily normálně fungují… jen jsem řešil problém s tím, že jsem potřeboval posílat meily na adresu yyy@xxx.cz a adresa webu byla taky xxx.cz – a samozřejmě wedos automaticky zakládá emailovou schránku @xxx.cz, takže místo aby se to odeslalo na externí emailovou adresu, tak to zůstávalo na wedosu…
- Pavel Kravčík
- Člen | 1202
@n.u.r.v.: S touhle „feature“ jsem nedávno zabil skoro půl hodiny. Jak jsi to obešel?