Bílá prázdná stránka

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
weckho
Člen | 94
+
0
-

Ahoj,

kamarád vytvořil v nette stránku a nahrál ji na server. Vše funguje. Stáhl jsem si ji i s databází k sobě do PC a nechce mi fungovat. Nehlásí žádnou chybu, zobrazuje se jen bílá stránka (na všech stránkách webu). Když nechám vypsat zdrojový kód, je také prázdný.

Nevíte někdo, čím to může být?

Díky.

Cifro
Člen | 245
+
0
-

Daj si vyhľadať tu na fóre „bíla stránka“.

A do dokumentácia do FAQ by bolo dobré túto tému pridať, sa dosť často opakuje.

weckho
Člen | 94
+
0
-

Hledal jsem „bílá stránka“ a bohužel se zdá, že jsem nenašel řešení mého problému.. Všechny části formuláře v šabloně vykresluji s vykřičníkem.

Co je ještě divnější – Vytvořil jsem web, který mi funguje i na develop i na produkčním serveru, poslal jsem jej tomu kamarádovi, ten v podstatě jen předělal šablonu, poslal mi jej zpět a už mi nefunguje (jak jsem psal výše, na produkčním serveru jede normálně).

Ještě možná zmínín, z čímž to ale asi nesouvisí, že mám Ubuntu a kamarád jede na Vistách..

romansklenar
Člen | 655
+
0
-

Možná že ten OS souvisí… co velikosti písmen v názvech souborů šablony? Linuch je oproti Win case-sensitive.

weckho
Člen | 94
+
0
-

Kontroloval jsem a velikost písmen je v pořádku.. Porovnávám web s původní verzí, která mi funguje, a nemůžu prostě najít problém. Už jsem jej dokonce dvakrát smazal a stáhl ze serveru znovu, stále nic :(

jasir
Člen | 746
+
0
-

Vím, že chyba BOM se projevuje jinak (cannot send headers…), ale když tam nic nevidíš, nemohlo by to nějak být ono (zvlášt když něco editoval kamarád)

tady

Jinak diff na funkční / nefunkční verzi by ti měl poradit ;-)

Editoval jasir (14. 8. 2009 0:42)

kravčo
Člen | 721
+
0
-

Cifro napsal(a):

A do dokumentácia do FAQ by bolo dobré túto tému pridať, sa dosť často opakuje.

Nech sa páči, dokumentácia je otvorená a prispieť môže každý…

weckho
Člen | 94
+
0
-

Tak vyřešeno kontrolou rozdílů na funkční a nefunkční verzi, díky všem za pomoc. U formulářových prvků mi sice vykřičník nechyběl, ale chyběl mi u {include content} :)