Nette na produkční serveru

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Joacim
Člen | 229
+
0
-

Používám pro vývoj Netbeans a composer pro správu, vše je na localhostu kde mám wamp ok, ale jakmile si v NB nastavím ukládání na web cms.neco.cz nakopíruje se mi po zmáčknutí Upload vše jak má do 3 složen na web (app, test, vendor + file composer.lock), ale po té co zadám cms.neco.cz mi web nefunguje a tváří se jako bych tam nic nenahrál, snažil jsem se hledat co jsem zase zvoral, ale opravdu nevím, mohl by mi prosím někdo poradit ?

Editoval Joacim (8. 5. 2015 19:05)

Tabetha
Člen | 140
+
0
-

a čo ti to zobrazuje

Joacim
Člen | 229
+
0
-

Pouze hlášku webhosting je připraven, mám ho od gigaserver, ale jakmile jsem vytvořil poddomenu a něco tam nahrál tak to vždy hned fungovalo, proto si říkám jestli jsem někde třeba něco nezapomněl nastavit, je nutné podotknout že se jedná o defaultní úvodní šablonu nette bezezměny, chtěl jsem jen vyzkoušet zda bude na webu fungovat a zobrazovat vše až na laděnku, na produkční server jsem ještě nikdy nenahrával

Jen nevím jestli mají být na produkčním jen 3 složky, na testu jich mám více, ale chápu že je to asi komprese pro web.

Editoval Joacim (8. 5. 2015 20:12)

Joacim
Člen | 229
+
0
-

Už jsem nette zprovoznil, ale vše je na adrese cms.test.cz/www/ → lze někde nastavit abych nemusel zadávat adresář www, ale jen domedu cms.test.cz ? Přepsat .htaccess nebo někde něco nastavit v configu ?

HonzaN
Člen | 66
+
0
-

RewriteEngine On
RewriteRule ^$ /www/ [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/www/
RewriteRule ^(.*)$ /www/$1

• si případně podle hostingu pohrát s RewriteBase /