Forearch s podmínkou na sloupec
- daxicek
- Člen | 4
Dobrý den,
potřebuji trochu poradit od zkušenějších – potřebuji přidat do forearch podmínku, která by se koukala do sloupce $isComplete a funkce mi tak vypsala pouze dokument, který má $isComplete s hodnotou 1 a s hodnotou 0 nezobrazovala.
Zatím mám tohle:
{foreach $event->documents as $document} {$document->name} {/foreach}
Tipuji, že by to šlo přidat podmínkou where za name, ale nedaří se mi najít správnou syntaxi.
Jestli dokáže někdo poradit, budu vděčný. Díky
- daxicek
- Člen | 4
Super, díky za nakopnutí, teď mám tedy:
{foreach $event->documents as $document}
{if $document->isComplete}
{$document->name}
{/if}
{/foreach}
Nicméně teď mi to vypisuje pravý opak co chci, já potřebuji ještě dodat, že chci vypsat všechno s hodnotou isComplete 0 – sorry předtím jsem to blbě vysvětlil. V db to je tak, že co je hotovo má hodnotu 1 a co není hoovo hodnotu 0. Já potřebuji z výše uvedeného vypsat jen záznamy s hodnotou 0.
Mohu přidat rovnou do toho „ifu“ isComplete(něco), nebo musím volat další proměnnou?
Děkuji
- daxicek
- Člen | 4
Super, díky za nakopnutí, teď mám tedy:
{foreach $event->documents as $document}
{if $document->isComplete}
{$document->name}
{/if}
{/foreach}
Nicméně teď mi to vypisuje pravý opak co chci, já potřebuji ještě dodat, že chci vypsat všechno s hodnotou isComplete 0 – sorry předtím jsem to blbě vysvětlil. V db to je tak, že co je hotovo má hodnotu 1 a co není hoovo hodnotu 0. Já potřebuji z výše uvedeného vypsat jen záznamy s hodnotou 0.
Mohu přidat rovnou do toho „ifu“ isComplete(něco), nebo musím volat další proměnnou?
Děkuji