Produkční server problém s DB (neustálé načítání)
- Pavel Kravčík
- Člen | 1196
Zdravím, mám zvláštní problém:
Na localhostu stránky jedou výborně, přehraju na server a bílá stránka a neustálé načítání. Zastaví se to pravděpodobně někde na DB (cache), protože správce serveru psal, že se to lockne
_Nette.Database.Structure.17359131ad356aa91f2c769a7d457b63/_07414f4e15ca943e6cde032dec85d92f.
Zvláštní je, že starší verze Nette 2.3 (ta nerozsekaná dev) tam fungovala dobře, přehrál jsem tam novější verzi a stránka zůstane v neustálém načítání.
Co jsem zkoušel:
- Přehrát soubory, jestli se nějaký nepřenesl špatně
- Smazat cache, sessions, temps www
- Odkomentovat RewriteBase
- Připojit se z localhostu na databázi serveru (fungovalo ok)
- Kontrolovat práva (ok, ostatní cache např. robotloader v pohodě)
- Přidat do různých složek netterobots.txt s disallow (vendor má PHPExcel, mPdf)
- Mlátit do klávesnice
- Kontrola error.log – prázdné
Díky za jakékoliv nakopnutí.
Editoval kzk_cz (4. 5. 2015 16:08)
- Pavel Kravčík
- Člen | 1196
Díky, zkusil jsem zadat požadavek na administrátora. Uvidíme, jestli to bude mít vliv.
Poslední možnost mi napadá vyzkoušet tu konkrétní verzi PHP (5.4 něco) na lokále (tam mám 5.6 a doma asi 5.5). Jinak je to docela magic.
- Pavel Kravčík
- Člen | 1196
Vyřešeno – chyba byla v local.config.neon – nevím úplně přesně kde – ale předpokládám, že na začátku souboru byl nějaký BOM, který „zacyklil“ připojení do DB. Při vytvoření nového .neonu přímo na server a napsání stejných údajů se to rozeběhlo.
Zajímavé však je, že jsem ten .neon zkusil rozjet na locale a pracoval
jsem normálně v pořádku s
DB na serveru přes něj.
Friendship is magic.
- Pavel Kravčík
- Člen | 1196
No zabil jsem s tím skoro půl dne. :/ Práva tam byly dobře (664 nebo 775) – teď nevím. Každopádně díky a snad to třeba někomu pomůže do budoucna.