Problém s nahráním na server

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Checkpoint
Člen | 34
+
0
-

Zdravím,

máte někdo zkušenost s nahráním na hosting od webhosting.fm?
Zkouším nahrát projekt z localhostu na server a vyhazuje mi to chybu s cestama.
U Wedos nebo GigaServer jsem s tím nikdy problém neměl, max. to chtělo přenastavit .htaccess soubor.

Zde je chyba, kterou to vykazuje s cestami.

Warning: require(__DIR__/app/bootstrap.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /usr/www/c6294plh/h19097/domena/www/index.php on line 6

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required ‚__DIR__/app/bootstrap.php‘ (include_path=‚.:/usr/local/share/pear‘) in /usr/www/c6294plh/h19097/domena/www/index.php on line 6

Lukeluha
Člen | 130
+
0
-

Cesta k bootstrap.php by měla být require __DIR__ . '/../app/bootstrap.php';

Checkpoint
Člen | 34
+
0
-

Na localhostu s tím nemám problém, ale pokud předělám tedy v index.php cestu na require __DIR__ . ‚/../app/bootstrap.php‘;, tak dostanu error

Warning: Unexpected character in input: ‚\‘ (ASCII=92) state=1 in /usr/www/c6294plh/h19097/domena/www/app/bootstrap.php on line 5

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /usr/www/c6294plh/h19097/domena/www/app/bootstrap.php on line 5

Předpokládám, že je to chyba s PHP verzí.

Lukeluha
Člen | 130
+
0
-

Přečti si pořádně ten kód chyby: syntax error, unexpected T_STRING. Máš tam někde syntax error podle toho, cos tady poslal, tak jsou tam nějaké zvláštní uvozovky, popřípadě sem postni celý obsah index.php, je to pár řádků.

Editoval Lukeluha (1. 5. 2015 13:30)

Checkpoint
Člen | 34
+
0
-

Chyba tam určitě nebude a u ostatních hostingů, jako je Wedos nebo Gigaserver mám v index.php require __DIR__ . '/app/bootstrap.php';, tzn. totožně jako tady a funguje to.

Napsal jsem na podporu, jelikož jsem zjistil, že PHP verze je 5.2, která ještě nepodporuje namespace, ale i tak díky za pomoc. :)

Lukeluha
Člen | 130
+
0
-

Tak tím pádem je to jasné :)