Handle pro response vytvoreny v presenteru

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Fooly
Člen | 26
+
0
-

Zdravím, narazil jsem teď na takový problém,
měl jsem tabulku obsahující možnosti akce s daným řádkem v posledním sloupečku, a tyto akce byly zajaxované, tudíž se refreshnula tabulka řádek se smazal a hotovo.
Teď jsem byl ale kvůli velkému množství dat na tabulku vytvořit datagrid se server datasourcem, vytvořil jsem si šablonu jsonResponse, do které v presenteru v renderJsonResponse plním data které tam posílá datagrid a jako response posílám zpět do datagridu, všechno funguje krásně, jen je problém s těmy tlačítky, v response se posílá pole s daty, které obsahují i poslední sloupeček s těmi ajaxy, vzhledem k tomu, že jsou vytvářeny přez metodu link, tak se odkazují na jsonResponse?do=delete ale já potřebuji aby se odkazovali na tu sablonu ve které je datagrid, to jsem prozatím vyřešil přez kombinaci basePath a url kterou vím, takže teď to volá správně, jediný a dost zásadní problém je, že to tlačítko není zajaxované, i když má class=„ajax“, mohl by mi někdo poradit nějakou chytrou cestu jak na to? Děkuji!

iguana007
Člen | 970
+
0
-

Měl jsem nedávno podobný problém, ale u mne to bylo o něco komplikovanější a problém byl nakonec jinde, každopádně mi @Lexi poradil tyto úpravy, třeba ti to pomůže:
https://forum.nette.org/…jax-s-jquery?p=14

Fooly
Člen | 26
+
0
-

koukám na to, ale úplně se v tom nevyznám, nicméně si myslím, že řešení musí být jednodušší, vlastně jde o to, že se ten button vyrobí v presenteru v render metodě šablony, která je volána přez ten datagrid, a tak se asi nějak na ten button nenaváže ten ajax, do tohodle ale vůbec nevidím, jak to v nette funguje..

podrobný popis případu:

mám presenter segment ve kterém mám renderJsonResponse, prázdnou template jsonResponse.latte,
v šablone clients volám response této šablony, a datagrid mi to vykreslí do tabulky, v renderJsonResponse vytvářím array, do jehíž posledního pole potřebuju hodit tlačítko na smazání záznamu, tak tam mám zmixovanej link, jehož konec je /clients?do=remove&clientId=525 a ma class ‚ajax‘ ale kdyz na nej kliknu tak se mi refreshne stranka