Jak navěsit události (toggle) ve formuláři, který je invalidován?
- Petrik.a.dost
- Člen | 72
Dobrý den,
chtěl bych se poradit s jedním problémem, asi už to tu bylo ale já jsem to bohužel nenašel. Jak mám zpět navěsit události pro toggle po invalidaci formuláře v dialogovém okně?
- Situace je následující
- kliknu na odkaz, který mi ajaxově zavolá handle, který invaliduje část latte, kde volám dialogové okno
- v dialogovém okně mám standardně vložený formulář (control mujForm) a ve formuláři mám select.
- pro select mám definován ->addCondition(UI\Form::EQUAL, 1)->toggle(‚zobrazCast‘)->endCondition;
Když mujForm vložím přímo do latte tak po vykreslení stránky toggle funguje správně, ale když ho vložím do dialogového okna a toto okno zavolám když invaliduji latte tak po zobrazení okna toggle vůbec nefunguje, myslím že je to tím že se mi nenavěsí události, protože kdyý se podívám do zdrojového kódu tak tam normáně data-nette-rules=toggle mám. A navíc když si otevřu v ovém okně url adresu z konzole, když volám handle tzn. celá url?do=showForm tak se mi hned zobrazí dialogové okno a formulář funguje, ale když to volám ajaxově tak to prostě nejde.
Nesetkal jste se s tímto problémem někdo?
Předem děkuji za odpověď.
Petr. PHP v. 5.5, nette 2.1
- Petrik.a.dost
- Člen | 72
Já se omlouvám, ale nějak nechápu jak to navěsit v onSuccess metodě, protože tu používám na formulář při submittnutí, ale já bych potřeboval, aby mi toggle fungoval při zobrazení formuláře.