Stránka Jak začít s Nette

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Inza
Člen | 330
+
0
-

Diskuse ke stránce Jak začít pracovat s Nette Frameworkem

Co jinak říkáte na tuhletu stránku? Ještě není dodělána, dodělám ji dneska…

Honza Kuchař
Člen | 1662
+
0
-

Podle mě super. Ale tím, že ten článek má stejný obsah jako screencast, tak bych se vůbec nebál umístit to video přímo do té stránky.

Honza Kuchař
Člen | 1662
+
0
-

Tak jsem to lehce zaktualizoval a dopsal jsem tam příklad fifteen.

Jan Tvrdík
Nette guru | 2595
+
0
-

Stránka má strašně blbý název. Je potřeba vymyslet lepší + případě zkombinovat s QS.

Jan Tvrdík
Nette guru | 2595
+
0
-

Sháním nápady na nový název pro tuhle stránku, protože nepopisuje, jak začít pracovat s Nette, ale co obsahuje archiv s Nette. Dokonce uvažuji i o přesunutí s guides na www.

Napadlo mě třeba prosté popis archivu, ale z toho taky moc není patrné, o čem ta stránka bude.

Možná bych vyhodil informaci i informaci o screencastu a o návaznosti na stažení FW.

Doplněno: Vyhodit informace o seriálu na zdrojáku (stránka změnila svůj původní význam).

kravčo
Člen | 721
+
0
-

Dalo by sa ísť aj inou cestou – stránku včleniť do návodu, ako Nette stiahnuť. Informačne patria spolu – nesťahujem Nette predsa preto aby mi zaberalo miesto na disku, ale preto, aby som otvoril archív, pozrel (a pochopil) čo obsahuje a začal s ním pracovať…

Jan Tvrdík
Nette guru | 2595
+
0
-

To je docela dobrý nápad, zkusím to realizovat. Ještě přemýšlím, zda by se název Jak stáhnout Nette Framework nedal nějak vylepšit.

jasir
Člen | 746
+
0
-

Jan Tvrdík napsal(a):

Sháním nápady na nový název pro tuhle stránku, protože nepopisuje, jak začít pracovat s Nette, ale co obsahuje archiv s Nette.

Mě se líbí, jak jsi to automaticky popsal výše, tedy: „Co obsahuje archiv s Nette“