Po změně debugovacího serveru dostávám smyčku přesměrování

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
James07
Člen | 41
+
0
-

Jak mám správně dát na linuxový server nette aplikaci?
Zkopíroval jsem celou kořenovou složku projektu, nahrál závislosti, vytvořil databázi. Po pokusu o přístup na /projekt/www mi to hází chybu fopen v temp/cache, tak jsem změnil přístupová práva na 777 na složku temp (rekurzivně). Po této změně to už neháže chybu, ale dává mě to do smyčky přesměrování v HomepagePresenteru – v Chrome mi to napíše ERR_TOO_MANY_REDIRECTS.

Před nahráním jsem ještě otestoval hosting v RequirementsCheckeru, a tam bezproblému prošel.

Editoval James07 (27. 3. 2015 17:58)

iNviNho
Člen | 352
+
0
-

Skús na server nahrať sandboxovú stiahnutú nemenenú aplikačku a ak ti vypíše to isté, tak je niekde problém na strane servera, alebo v nette, ale ak to pôjde, chybu si urobil ty.

Editoval iNviNho (28. 3. 2015 18:11)

James07
Člen | 41
+
0
-

No tak po nahrání sandboxu nejdřív chybová hláška directory not found temp/cache – nebyla tam. Přidal jsem zase práva 777 pro celou složku temp rekurzivně a mám opět smyčku přesměrování. Takže to je asi serverem.
Děkuji za tip.

Myslím, že je zajímavé, že složka temp/cache a její obsah po automatickém vytvoření při načtení stránky má práva 755 a jejím vlastníkem je ‚apache‘, takže ji nemůžu ani smazat.

Editoval James07 (29. 3. 2015 12:23)

iNviNho
Člen | 352
+
0
-

Viac už teda s linuxovymi nastaveniami ti bohužial nepomožem :)

Editoval iNviNho (29. 3. 2015 13:24)

xrep
Člen | 51
+
0
-

Bezi tam apache alebo nginx alebo ??? Kedtak posli konfigurak .. To kto ziska prava na zlozku zalezi od toho pod akym uzivatelom to tam nahravas, resp ako mas nastaveny FTP server (ak to tam cpes cez ftp)

James07
Člen | 41
+
0
-

Běží tam apache, ale já bych stejně neměl oprávnění na změnu httpd.conf, jedná se o školní server. Takže děkuji za snahu a další dotazy budu směřovat na správce serveru.