Nastavení toggle animace ve formuláři

Gwidion
Člen | 13
+
0
-

Snažím se nastavit animaci pro toggle ve formuláři, jak je to napsáno v https://doc.nette.org/…s/validation#….
Kód vkládám do main.js.
I když to vložím dovnitř $(function(){});, tak se mi animace nezobrazí. Jen se přidá prodleva před zobrazením/skrytím. Jak to prosím opravím?

akadlec
Člen | 1326
+
0
-

Já to mám třeba takto:

Nette.toggle = function(id, visible) {
	var elem = document.getElementById(id);

if ($(elem).length) {
		visible ? $(elem).slideDown() : $(elem).slideUp();

} else {
		$('.' + id).each(function(){
			visible ? $(this).slideDown() : $(this).slideUp();
		})
	}
};

A není to potřeba obalovat do jQuery funkce, stačí to normálně plácnout do JS souboru co se načítá na stránce.

Editoval akadlec (26. 3. 2015 14:09)

Gwidion
Člen | 13
+
0
-

Když to tam vložím, tak se mi zobrazí veškeré prvky (i ty, co nemají) a na žádné změny to nereaguje.

TOMeek
Člen | 64
+
0
-

Nějaká zmíňka je o tomto v Planette https://doc.nette.org/…s/validation#… . Odstud jsem čerpal a vše mi fungovalo bez problémů.

akadlec
Člen | 1326
+
0
-

@Gwidion tak pak to tam vkládáš nějak blbě. Jo a samo je to pořeba vložít až za defaultní nette.js abys to přetížil.

Gwidion
Člen | 13
+
0
-

@akadlec Nevím, co dělám špatně. Dávám to do main.js, který se načítá až za netteForms.min.js. Nemám v něm nic kromě kódu, který do něj vkládám. A jak píšu – když tam dám kód z pla.nette, tak to jen přidá prodlevu před zobrazením. Když tam dám tvůj kód, tak je vše pořád viditelné…

Editoval Gwidion (26. 3. 2015 11:42)

akadlec
Člen | 1326
+
0
-

aaa sory, je tam použita jedna funkce která není nativně v jQuery. Opravil jsem to tak to zkus teď.

Gwidion
Člen | 13
+
0
-

@akadlec No tak teď mi to funguje stejně jako ten příklad z pla.nette. Jen to přidá zpoždění před zobrazením/skrytím. To jsem z toho jelen.

akadlec
Člen | 1326
+
0
-

tak pak ti nějak blbne v tom prohlížeči animace slideup/down od jquery. Zkus jak ti fungujou examply u jQuery

Gwidion
Člen | 13
+
0
-

fungují…

akadlec
Člen | 1326
+
0
-

tak takhle na slepo to asi fakt nedáme. Ještě mě tak napadá že bys tam měl nějaký skript nebo nastavení css apod co by ti to blokovalo.

RSS tématu Téma zavřeno