Nastavení toggle animace ve formuláři

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Gwidion
Člen | 13
+
0
-

Snažím se nastavit animaci pro toggle ve formuláři, jak je to napsáno v https://doc.nette.org/…s/validation#….
Kód vkládám do main.js.
I když to vložím dovnitř $(function(){});, tak se mi animace nezobrazí. Jen se přidá prodleva před zobrazením/skrytím. Jak to prosím opravím?

akadlec
Člen | 1326
+
0
-

Já to mám třeba takto:

Nette.toggle = function(id, visible) {
	var elem = document.getElementById(id);

if ($(elem).length) {
		visible ? $(elem).slideDown() : $(elem).slideUp();

} else {
		$('.' + id).each(function(){
			visible ? $(this).slideDown() : $(this).slideUp();
		})
	}
};

A není to potřeba obalovat do jQuery funkce, stačí to normálně plácnout do JS souboru co se načítá na stránce.

Editoval akadlec (26. 3. 2015 14:09)

Gwidion
Člen | 13
+
0
-

Když to tam vložím, tak se mi zobrazí veškeré prvky (i ty, co nemají) a na žádné změny to nereaguje.

TOMeek
Člen | 64
+
0
-

Nějaká zmíňka je o tomto v Planette https://doc.nette.org/…s/validation#… . Odstud jsem čerpal a vše mi fungovalo bez problémů.

akadlec
Člen | 1326
+
0
-

@Gwidion tak pak to tam vkládáš nějak blbě. Jo a samo je to pořeba vložít až za defaultní nette.js abys to přetížil.

Gwidion
Člen | 13
+
0
-

@akadlec Nevím, co dělám špatně. Dávám to do main.js, který se načítá až za netteForms.min.js. Nemám v něm nic kromě kódu, který do něj vkládám. A jak píšu – když tam dám kód z pla.nette, tak to jen přidá prodlevu před zobrazením. Když tam dám tvůj kód, tak je vše pořád viditelné…

Editoval Gwidion (26. 3. 2015 11:42)

akadlec
Člen | 1326
+
0
-

aaa sory, je tam použita jedna funkce která není nativně v jQuery. Opravil jsem to tak to zkus teď.

Gwidion
Člen | 13
+
0
-

@akadlec No tak teď mi to funguje stejně jako ten příklad z pla.nette. Jen to přidá zpoždění před zobrazením/skrytím. To jsem z toho jelen.

akadlec
Člen | 1326
+
0
-

tak pak ti nějak blbne v tom prohlížeči animace slideup/down od jquery. Zkus jak ti fungujou examply u jQuery

Gwidion
Člen | 13
+
0
-

fungují…

akadlec
Člen | 1326
+
0
-

tak takhle na slepo to asi fakt nedáme. Ještě mě tak napadá že bys tam měl nějaký skript nebo nastavení css apod co by ti to blokovalo.