Nette panel s akcemi (Cache, Log)

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Martk
Člen | 655
+
+10
-

Mám tu jeden doplněk pro nette debug bar. Jedná se spíše o ulehčení práce, možná se to někomu bude hodit. Momentálně obsahuje jenom 2 moduly, nyní jich mám více (Přidal bych je kdyby měl někdo zájem).

Co tento skromný doplněk umí?

Mazání cache souborů, shlédnutí logu a jejich mazání (Všechno se provede, pokud je debug bar zapnutý).

Instalace v config.neon:

extensions:
	bar: WebChemistry\Bar\DI\Extension

Pár obrázku:

http://www.imagehosting.cz/…eznzvwsw.png
http://www.imagehosting.cz/…eznzvxnx.png

Doplňky

Doctrine:
Vytváření, aktualizování, vyprazdňování a odstranění tabulek

Náhled:
https://ctrlv.cz/…/25/hEY9.png

Instalace:

bar:
	- WebChemistry\Bar\Modules\Doctrine

Github: https://github.com/…hemistry-Bar

Editoval Antik (25. 12. 2015 15:45)

romiix.org
Člen | 343
+
0
-

Funkčne super, ale tie taby tam nejak extra graficky nezapadajú.

Martk
Člen | 655
+
0
-

Bohužel nejsem grafik :(, ale možná něco vymyslím nebo najdu.

Oli
Člen | 1215
+
0
-

Na něco takového jsem se taky chystal, vyzkouším. Díky

Martk
Člen | 655
+
0
-

Přidán modul pro Doctrine 2 (Vytváření, aktualizování, vyprazdňování a odstranění tabulek).

Náhled:
http://www.imagehosting.cz/…eznzvptp.png

Instalace:

bar:
	- WebChemistry\Bar\Modules\Doctrine

Editoval Antik (17. 3. 2015 17:16)

Joe Kolář
Člen | 13
+
+3
-

Bylo by možné přidat composer.json a dodat jej na packagist?

Martk
Člen | 655
+
0
-

Ano, bylo, dříve než v pondělí to ale nestihnu.

Pavel Janda
Člen | 977
+
0
-

Fajn doplňek. Možná bych jen přejmenoval to „Custom bar“ třeba na Logs & Cache, nebo zobrazovat počet logů a počet cache souborů, nebo tak něco.

Martk
Člen | 655
+
0
-

@Beton Žádný název jsem ještě nevymyslel, protože v tom panelu mám více modulů. Dobrý nápad je ten počet logů, protože na to to používám nejvíce.

Martk
Člen | 655
+
0
-

Přidán modul pro webloader, změněný panel a odstraněny některé chyby.

Náhled:
http://www.imagehosting.cz/…eznzvkhk.png

Instalace:

bar:
	- WebChemistry\Bar\Modules\Doctrine\Webloader
Taco
Člen | 46
+
0
-

Já bych to nehrotil a nazval bych to AntikBar, nebo WebChemistryBar – páč ten tvůj bar je dosti univerzální (narážím na moduly).

ic
Člen | 430
+
0
-

užitečné díky… akorát se dívám že ty obrázky z imagehosting.cz už nějak nesedí :)

Myiyk
Člen | 321
+
0
-

@Antik
Recyklace adres je zlo, použij raději https://ctrlv.cz

Editoval Myiyk (11. 12. 2015 2:07)

Landsman
Člen | 152
+
0
-

Skvělé rozšíření! Už to nemusím řešit v konzoli.

Při instalaci jsem ale narazil na bug:

Argument 1 passed to Tracy\Bar::addPanel() must implement interface Tracy\IBarPanel, instance of WebChemistry\Bar\DI\Extension given, called in

Instaloval jsem přes: composer require webchemistry/custom-bar, sedí?

Verze nette 2.3

Martk
Člen | 655
+
+1
-

Tento balíček už dávno nevyvíjím, ani jsem nevěděl, že ještě existuje :). Tady je jeho lehký a lepší brácha: https://github.com/ThunboltCMS/bar

Landsman
Člen | 152
+
0
-

@Antik Ale má úplně stejný problém :-D