Kdyby/Facebook → Kdyby/Flickr

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Hellish
Člen | 16
+
+3
-

Ahoj,

neměl by někdo chuť udělat variantu skvělé knihovny Kdyby/Facebook pro Flickr? Stejně jako Facebook, používá Flickr oAuth pro autentifikaci, takže by to snad neměl být velký problém. Jsem ochotný za vývoj této knihovny zaplatit a poskytnout ji zdarma komunitě.

Dokumentace k Flickru je zde: https://www.flickr.com/…h.oauth.html

Díky za odpovědi

akadlec
Člen | 1326
+
+1
-

No ono to až tak stejné není. FB má své api, Flickr jede čistě oauth a je tam trošku odlišný životní cyklus authentikace…ale jo proč ne ;)

Hellish
Člen | 16
+
0
-

No ono to až tak stejné není. FB má své api, Flickr jede čistě oauth a je tam trošku odlišný životní cyklus authentikace…

To je pravda. Měl jsem raději napsat, že to nebude „až tak odlišné“, než že je to podobné :)

ale jo proč ne ;)

Můžu to tedy chápat tak, že se do toho pustíš? Jestli ano, napiš mi prosím na email@hellish.cz kvůli dalším detailům.

Díky

akadlec
Člen | 1326
+
+2
-

uf, no je to ještě stařičká oauth1…a jo pustil jsem se do toho, aspoň mě to dokope dodělat i twitter ;) když tak mě klidně pisni o jaké detaily jde. Já to momentálně koncipuju podobně jako to dělá filip v kdyby

akadlec
Člen | 1326
+
+3
-

Ok, prvni testovaci verze jest zde

akadlec
Člen | 1326
+
+3
-

ale musím říct že ten flickr je docela peklo. Mají 3 api, jedno pro oauth, druhé pro jejich klasické api a třetí pro upload fotek. První vrací query string jako odpověď. Druhý má tedy možnost volby a třetí zase jen striktně xml…no to sem si jen tak povzdychl ;)