Správné přidání knihovny do libs, aby jí robotloader našel

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
mara11
Člen | 42
+
0
-

Vždycky jsem stahoval knihovny přes composer, teď bych tuhle (https://code.google.com/…loads/detail?…) potřeboval dát do složky libs,
co musím udělat, případně jaký namespace nastavit, aby robotloader třídy v té složce našel?

Díky

akadlec
Člen | 1326
+
0
-

Tak pokud indexuješ robotloaderem složku libs tak nic dalšího dělat přece nemusíš, pokud ne tak tu složku musíš přidat do robotloaderu.

Tomáš Votruba
Moderator | 1114
+
0
-

@mara11 Ta knihovna je z roku 2009, takže asi nebude moc aktuální. Doporučil bych použít nějakou z Githubu, kterou lze nainstalovat přes composer.

Editoval Tomáš Votruba (16. 2. 2015 15:25)

mara11
Člen | 42
+
0
-

Díky za odkaz, ale není tam nikde návod pro příkaz něco jako: $ composer require kdyby/google:~0.1

mara11
Člen | 42
+
0
-

V případě že to takhle udělám, tak mi to hlásí

Ambiguous class Gapi\Gapi resolution; defined in C:\xampp\htdocs\GoogleAnalytics\app\libs\gapi-php-master\lib\Gapi\Gapi.php and in C:\xampp\htdocs\GoogleAnalytics\app\libs\gapi-php-master\lib\Gapi\Gapi.php

ačkoli tu třídu nikde dvakrát nemám

mara11
Člen | 42
+
0
-

Dobrý přes composer jsem to už rozchodil

looky
Člen | 99
+
0
-

Jméno zjistíš z composer.json a verzi z GitHubovských releases. V tomhle případě by tedy mělo fungovat composer require dandydev/gapi-php:~1.0

Tomáš Votruba
Moderator | 1114
+
0
-

Název balíčku najdeš v composer.json

Editoval Tomáš Votruba (16. 2. 2015 16:15)