Nette bylo smazáno z anglické wikipedie
- Lopata
- Člen | 139
Nějaký zlý admin smazal Nette Framework z anglické wikipedie a argumentoval nedostatkem referencí třetích stran a Nette bylo označeno za software, co nestojí za povšimnutí. V zájmu propagace Nette by bylo ideální, kdyby se našel někdo, kdo má chuť se s nimi hádat nebo je nějak přesvědčit a znovu tam Nette protlačit… :-|
- Jan Tvrdík
- Nette guru | 2595
Bez anglické dokumentace, která by (alespoň částečně) měla být hotová na konci sprna, to zatím podle mě nemá cenu.
- pmg
- Člen | 372
Jen by to napřed chtělo najít dostatek argumentů. Jestli na té stránce nebylo moc obsahu, bude lepší počkat a pak ji napsat z gruntu znovu.
- Jan Tvrdík
- Nette guru | 2595
Podle mě bylo chování adminů z wikipedie naprosto korektní, protože v celosvětovém měřítku nemá Nette zatím žádný valný význam. Dokonce se divím, že tam vydržel tak dlouho. Článek má smysl napsat pořádně znovu až bude framework používat i někdo mimo ČR/SR, což by mělo započít po napsání anglické dokumentace.
- ic
- Člen | 430
Připadá mi že takový snaživý admin je spíše ku škodě než ku
prospěchu…
pak ani neví o co přichází
přece jen je lepší mít nějaké (kusé) informace než žádné…
pokud tedy nerezervují stránku s názvem Nette Framework pro něco jiného co se také jmenuje Netter Framework a není to zdejší Nette Framework XDDDD …to je blbost samozřejmě
Dokonce ani nejde o kusé informace ale jen o informace bez dostatku referencí třetích stran > tím myslí jako weby které nejsou ani wikipedie ani nette.org a píše se na nich o nette?
Takových zatím (bohužel) skutečně moc nebude.