IPub\Form\Slug – formulářový element pro vytváření slugu

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
akadlec
Člen | 1326
+
+1
-

Jelikož jsem potřeboval přidat některým formulářovým prvkům trochu JS funkce a chtěl jsem aby byly jednoduše znovupoužitelné, tak jsem si udělal nový formulářový prvek pro snadné vytváření slugu třeba pro články, stránky apod.

Funguje na principu klasického textového políčka, jen je k němu přidáno trochu JS které se stará o to aby vložený text byl webalizovaný.

Tento prvek dokáže fungovat ve dvou režimech:

• Slug se automaticky dokáže vytvořit z políček které sleduje, takže pokud chcete slug vytvořit na základě názvu článku, jednoduše je propojíte a o vše se postará JS
  • Vytvoření slugu je čistě v režiji editora

Máte taky k dispozici 3 základní šablony, mezi kterými nechybí podpora Twitter bootstrapu a Yootheme UIkitu, stačí si nastavit co preferujete

Kdyby někoho napadlo jak to třeba vylepšit či udělat něco jinak, tak klidně napište.

Editoval akadlec (10. 1. 2015 13:12)

Mirka
Člen | 5
+
+1
-

Díky moc za autorovu práci.
Vše šlape jak má, splňuje co potřebuji.
Komunikace s autorem na jedničku, pomohl :) Co více si přát.

Mirka
Člen | 5
+
0
-

Zdravím, nesetkal se někdo s touto chybou? Vše funguje jak má, ale konzole stále hlásí, že v ipub.formSlug.js na řádku 65 je Uncaught TypeError: Cannot read property ‚trim‘ of undefined. Děkuji za případné rady :)

akadlec
Člen | 1326
+
0
-

Tipuju, děje se to když je pole pro slug prázdné?

Mirka
Člen | 5
+
0
-

akadlec napsal(a):

Tipuju, děje se to když je pole pro slug prázdné?

No, vypadá to, že se to děje pořád. Mám slug nasazen na create i update. Pokud na tu stránku přijdu, ať už je to vyplněné nebo ne, okamžitě mi to v konzoli naskočí.