DateTime nedokáže parsovat z databáze TimeDiff

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
filipsedivy
Člen | 37
+
0
-

Přeji hezké Vánoční odpoledne,

dnes jsem se rozhodl že vylepším web :) a chtěl jsem klasicky udělat místo zobrazování prostého času kdy byl příspěvek vložen udělat feature kdy se bude zobrazovat na způsob Vloženo před 5 minutami.
Problém je že když chci vrátit z databáze rozdíl času

TIMEDIFF(NOW(), [date]) AS [diffDate]

Tak Nette zahlásí že se mu to ale vůbec nelíbí

DateTime::__construct(): Failed to parse time string (68:19:37) at position 0 (6): Unexpected character

Nemáte nápad jak to šikovně obejít? Nebo si mám vytáhnout datum, a pak udělat diff na presenteru? Což ale pak mi postrádá smysl dotazů když si je mohu takto hezky udělat:)

Díky všem za pomoc

Úprava
Nyní když koukám do call stacku tak to vypadá na chybu v dibi, jelikož je tam vrstva /DibiDateTime.php která evidentně to převádí na datum.
Což je vlastně fakt že používám dibi:)

.../blog/vendor/others/dibi/libs/DibiDateTime.php:24	source  DateTime-> __construct (arguments)
.../blog/vendor/others/dibi/libs/DibiResult.php:510	source  DibiDateTime-> __construct (arguments)
.../blog/vendor/others/dibi/libs/DibiResult.php:200	source  DibiResult-> normalize (arguments)
.../blog/vendor/others/dibi/libs/DibiResult.php:236	source  DibiResult-> fetch ()
.../blog/app/FrontendModule/models/Article.php:47	source  DibiResult-> fetchAll ()

Editoval filipsedivy (24. 12. 2014 14:09)