Po updatu nette nefunguje tinymce

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
t0x1c
Člen | 151
+
0
-

Ahoj, mám takový problém. Updatoval jsem nette verzi na 2.2.6 asi před 2.týdny a až nyní jsem si všiml že mi nefunguje tinymce. Konkrétně se jedná o to že když něco do tinymce napíšu a odešlu formulář tak se z toho tinymce editoru nic nepošle. Když to upravím na normální text area tak to jde. Vím na 100% že mi to fungovalo, ale nejsem si jistý jestli to je updatem nette. Na druhou stranu jsem na webu žádné „větší“ úpravy nedělal až právě na ten update nette, takže to musí být tim. Předem díky za odpověď :)

MartyIX
Člen | 217
+
0
-

Možná se ti změnilo ID textarea oproti předchozí verzi Nette (nenapsal jsi, jakou verzi jsi měl předtím).

t0x1c
Člen | 151
+
0
-

Nene textarea se inicializuje a tinymce tam normalně je akorát že když do ni cokoliv napíšu a pak odešlu formulář tak se ta hodnota z toho tinymce prostě nepošle. Měl jsem tuším verzi 2.1.8 nebo 2.2 už přesně nevím.

t0x1c
Člen | 151
+
0
-

Tak vyřešeno :) Bylo to tím že jsem nastavoval na textareu id tiny. Protože jsem měl v JS incializaci tinymce pro všechny textarea#tiny. Zjistil jsem že misto id které nastavuje nette tam bylo tiny a proto se nic neodesilalo.