Stránkování omezení stránek
- Šaman
- Člen | 2666
Paginator ví, kolik je stran celkem i která je aktuální. Zbytek si řeší uživatel při vykleslování, případně nějaký doplněk (VisualPaginator).
- japlavaren
- Člen | 404
Šaman napsal(a):
Paginator ví, kolik je stran celkem i která je aktuální. Zbytek si řeší uživatel při vykleslování, případně nějaký doplněk (VisualPaginator).
Podľa mňa to rieši skor programátor, ako užívateľ.
- Mysteria
- Člen | 797
Používám na to všechno „normální“ n:for cyklus, co jsem vymyslel před rokem. :)
n:for="$i = $limit['off'] / $limit['lim'] + 1 - $pageLimit <= 1 ? 1 : $limit['off'] / $limit['lim'] + 1 - $pageLimit; $i <= ($limit['off'] / $limit['lim'] + 1 + $pageLimit <= $pages ? $limit['off'] / $limit['lim'] + 1 + $pageLimit : $pages); $i++"
Samozřejmě používám jenom u takových aplikací, kde mám jistotu, že to po mě nebude muset někdo jiný luštit.
- japlavaren
- Člen | 404
Mysteria napsal(a):
Používám na to všechno „normální“ n:for cyklus, co jsem vymyslel před rokem. :)
n:for="$i = $limit['off'] / $limit['lim'] + 1 - $pageLimit <= 1 ? 1 : $limit['off'] / $limit['lim'] + 1 - $pageLimit; $i <= ($limit['off'] / $limit['lim'] + 1 + $pageLimit <= $pages ? $limit['off'] / $limit['lim'] + 1 + $pageLimit : $pages); $i++"
Samozřejmě používám jenom u takových aplikací, kde mám jistotu, že to po mě nebude muset někdo jiný luštit.
a čo používaš v ostatných aplikáciach, kde to bude musieť niekto
lúštiť ;) predpokladám, že rovnaký kód
prečo to nedáš do triedy, ktorá sa stará o stránkovanie a do šablóny si
neposielaš len stránky
$this->template->pages = range($min, $max);
- Onda
- Člen | 20
Asi jsme se nepochopili nebo jsem to zle podal. Já myslel jak omezit počet stránek, tzn že paginator mám vyřešený a vše funguje, jen je mi jasné že do budocna nemohu udržet všechny stránky ve výpisu, tak jsem nevěděl zda udělat něco jako aktuální page a 2 stránky vpřed a 2 vzad + button dalsi a zpet? Zda to vyresit nejakym cyklem nebo manualne vykreslit po jednom?