Service ‚router‘ already exists

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Michal Kumžák
Člen | 106
+
0
-

Nainstaloval jsem addon LiveTranslator (https://github.com/…veTranslator) a hlási mi to chybu „Service ‚router‘ already exists“. Když addon opět odeberu z configu a basepresenteru, opět to začne fungovat. Nevíte někdo co s tím?

Tomáš Votruba
Moderator | 1114
+
+2
-

@MichalKumžák LiveTranslator jsem léta spravoval, ale pak jsem usoudil, že je to příliš práce za málo užitku. V Symfony mají překlady velmi kvalitně vyřešené a existuje i port do Nette – Kdyby\Translation.

Michal Kumžák
Člen | 106
+
0
-

Tam sem nenašel možnost překládat formy. Navíc co vidím v dokumentaci, tak se tam zadávají proměnné, místo textu. A pak není tam ta možnost dělat překlad přes debugpanel.

MartinitCZ
Člen | 580
+
0
-

Formy překládat umí.
Proměnná je lepší, jelikož když budemš mít typo v textu a pak to fixneš, tak máš i po překladu.
Typo v proměnné v tomto případě nevadí.

Michal Kumžák
Člen | 106
+
0
-

A nějaká administrace na správu k tomu je, nebo se překlady upravují přímo v textu?
Jinak se ještě zeptám, není tato knihovna zbytečná, když existuje přímo v nette translator? Jediné co pak člověk potřebuje je napsat tu překladovou metodu.

Mysteria
Člen | 797
+
0
-

Tak pokud si myslíš, že tu metodu dokážeš napsat tak, aby ti poskytovala všechno, co Kdyby\Translation, tak asi ano.

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-
  • Formy překládat umí
  • IDčka překladů používat nemusíš, jde překládat i přímo stringy
  • Překládat přes panel je hovadina.
  • V nette není Translator, je tam jenom obecný interface