MailLibrary Contact class problem

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
TorrX
Člen | 40
+
0
-

Zdravím,

zkoušel jsem použití addonu MailLibrary, jel jsem přesně podle návodu, alekdyž sesnažím získat header pomocí

$mail->getHeader('X-Request-From')

vyhodí mi to chybu Class ‚greeny\MailLibrary\Contact‘ not found v souboru ContactList.php

netuší někdo, co je za problém?

thm
Člen | 147
+
0
-

Class ‘greeny\MailLibrary\Contact’ not found znamená v překladu Třída greeny\MailLibrary\Contact nenalezena. Z toho vyplývá, že aplikace nenaincludeovala soubor obsahující tuto třídu. To znamená že tam buď ten soubor vůbec není, nebo ho máš umístěný někde mimo dosah robotloaderu…

TorrX
Člen | 40
+
0
-

Třída tam je, nikam jsem ji nedával, je součástí přímo toho doplňku.

TorrX
Člen | 40
+
0
-

Aha, on RobotLoader vubec nekoukal do složky vendor.

jiri.pudil
Nette Blogger | 1032
+
0
-

RobotLoader ani nemá co koukat do složky vendor. Pro všechno, co instaluješ přes Composer, se generuje autoloader ve vendor/autoload.php, stačí si načíst ten.

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
+1
-

Aby závislosti nainstalované composerem šly autoloadovat, musíš do aplikace vložit autoloader, který generuje composer.

app/bootstrap.php

require_once __DIR__ . '/../vendor/autoload.php';
lysua
Člen | 6
+
0
-

Podarilo se Ti to vyresit? Mam stejny problem a trida tam je a vubec me nenapada cim by to mohlo byt.

greeny
Člen | 405
+
0
-

@lysua použij aktuální master, byla tam chyba co se týče chybějícího souboru v loaderu. (viz commit )