AdminModule a virtual hosts

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
nexen
Člen | 5
+
0
-

Dobrý den,

Když si založím vhost a udělám v App\ modul AdminModule, tak se nenačte (jiné stránky s AdminModulem jdou).
Může mi prosím někdo poradit, jak to zase rozjet? předtím to šlo, přidal jsem virtual (copy, paste) a už to nejde.. hlásí to 404 „The requested URL /admin/ was not found on this server.“

Děkuji

Azathoth
Člen | 495
+
0
-

A hlásí chybu 404 nette nebo server?

nexen
Člen | 5
+
0
-

nejspíš server, je to bílé.

Azathoth
Člen | 495
+
0
-

A máš správně .httaccess?
Funguje na serveru vše potřebné pro chod nette? Co ti říká requirements checker?

Editoval Azathoth (4. 11. 2014 21:51)

nexen
Člen | 5
+
0
-

Tak opraveno, nevím jak jsem to dokázal, ale běželo mi asi 8 httpd služeb, tak jsem je killnul a pomocí
sudo bash -x /usr/sbin/apachectl -k stop jsem viděl, co je špatně.
Nyní už běží.

Děkuji za snahu

nexen
Člen | 5
+
0
-

Možná to souvisí, ale mám nyní problém s odesláním formuláře v AdminModulu (validace jde) ale klik na submit nic neudělá.
cesta je foobar.cz/admin/post/add/ a v něm je formulář samotný.

requirements checker háže warning u Memcache extension. jinak vše zelený.

router je následující

<?php
$router = new RouteList();
		$router[] = $adminRouter = new RouteList("Admin");
		$adminRouter[] = new Route("admin/[<presenter>][/<action>][/<id>]", 'Homepage:default');

$router[] = new Route('[<locale=cs cs|en>/]<presenter>/<action>[/<id>]', 'Homepage:default');

return $router;
?>

Editoval nexen (5. 11. 2014 0:00)

akadlec
Člen | 1326
+
+1
-

Tak když ti nefunguje submit button tak je problém někde v html, ten button ti zřejmě neodešle form ve kterém by měl být a nebo ti tam visí nějaký JS na tom buttonu/formu co ti blokuje odeslání.

nexen
Člen | 5
+
0
-

v main.js bylo něco špatně a proto nešel odeslat formulář. Fixed, díky moc!